A1 Capital: Ağustos Vadeli 30 Sözleşmesi, güne alıcılı başladı

İstanbul, 8 Ağustos (Hibya) – A1 Capital, haftaya sert geri çekilmelerle başlayan Ağustos Vadeli 30 Sözleşmesi, haftanın diğer günlerinin aksine, beklenti paralelinde, güne alıcılı başladığını bildirdi.

A1 Capital: Ağustos Vadeli 30 Sözleşmesi, güne alıcılı başladı
Yayınlama: 08.08.2024
0
A+
A-

“Ağustos 2024 Vade Endeks 30 Sözleşmesi”

A1 Capital'in raporuna göre, haftaya sert geri çekilmelerle başlayan Ağustos Vadeli 30 Sözleşmesi, haftanın diğer günlerinin aksine, beklenti paralelinde, güne alıcılı başladığı aktarıldı. Raporda şu ifadelere yer verildi:

''Kapanış saatlerine kadar pozitif seyrini sürdürmesine rağmen akşam saatlerinde gelen geri çekilmeye engel olamadı. Ancak yine de günü %0.57 değer kazanımı ile 11195 seviyesinden tamamladı.

''Bu işlem günü eşliğinde sözleşmenin geçtiğimiz haftadan kalan düşen kanalının içine tekrardan yerleştiğini gördük.

''Düşüşün sürdüğü sözleşmede 22 ve 50 günlük ortalamaların altında seyir sürüyor. Buna ek olarak 22 günlük ortalamanın 50 günlük ortalamanın altına düşmeye daha da yaklaşması bir düşüş trendi onayı olarak karşımıza çıkıyor.

''Ancak, son işlem günündeki toparlanma ile beraber teknik göstergelerin de bazılarının yönünü yukarı çevirdiğini görüyoruz. Buna ek olarak bazı kısa vadeli göstergelerin aşırı satım bölgesinde yönünü yukarı çevirmesi, bazılarının ise çevirmek üzere oluşu tepki hareketlerinin başlayacağını düşündürüyor.

''Beklentimiz paralelince, açılışı tepki alımları ile başlayacağını düşündüğümüz sözleşmede 10960 seviyesi üzerinde mevcut pozisyonlar korunabilir.

''Tepkinin gelmesi durumunda düşen kanal üst bandı olan 11400 ve 11557 seviyeleri ilk ara dirençler olarak izlenebilir.

''Beklentimizin aksine, düşüşün devamında ise 10960 ve 10681 seviyeleri alt destekler olarak takip edilebilir.''


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.