Öntürk: Esnafımıza destek olmak hizmet değil, görevimiz!

Hatay, 7 Ağustos (Hibya) – Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (HESOB) ziyaret ederek HESOB Yönetim kurulu üyeleri ve meslek odaları başkanları ile bir araya geldi.

Öntürk: Esnafımıza destek olmak hizmet değil, görevimiz!
Yayınlama: 07.08.2024
0
A+
A-

HESOB’u ziyaret eden HBB Başkanı Öntürk, esnafa yönelik gerçekleştirdikleri desteklerin hizmet değil görevleri olduğunu söyledi.

Toplantıda esnaf odası başkanlarının esnafa yönelik talep ve ihtiyaçlarını dinleyen Başkan Öntürk, Hatay'ın 10 yıldır büyükşehir olduğunu ancak Büyükşehirin bugüne kadar nimetlerinden çok faydalanamadığını dile getirdi.

Deprem sonrası il genelinde yaşanan ulaşım sorunlarına çözüm bulmak için toplu taşıma hizmeti veren esnafa destek ödemelerine devam edeceklerinin müjdesini veren Öntürk, taksici esnafına yönelik olarak da taksimetre ve kamera sistemleriyle destek sunacaklarını da belirtti.

Başkan Öntürk, “Ayrıca 65 yaş üstü vatandaşlarımıza yönelik ulaşım desteği de devam edecek. Bunlar övgü hak edecek işler değil. Bunlar bugüne kadar yapılması gereken konulardır. Sizin haklarınız. Şehri terk etmeden ayağa kaldırmak için esnafıyla, çiftçisiyle, sanayicisiyle hep birlikte kenetlenmeli, efor sarf etmeliyiz. Biz bunları yapmaya çalışıyoruz. Şehrimizin geleceği için yapıyoruz. Bunlar hizmet değil, bunlar bir görevdir. Sadece ulaşıma sağladığımız desteğin yıllık maliyeti tahmini olarak 518 milyon TL, ananızın ak sütü gibi helal olsun.” dedi.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.