Muğla Büyükşehir Belediye sporcuları Taekwondo Şampiyonaları’nda 8 madalya kazandı

Muğla Büyükşehir Belediye sporcuları, Muğla’nın Menteşe ilçesinde düzenlenen Taekwondo İl Şampiyonası’nda 2 altın, 2 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 8 madalya elde etti.

Muğla Büyükşehir Belediye sporcuları Taekwondo Şampiyonaları’nda 8 madalya kazandı
Yayınlama: 07.08.2024
1
A+
A-

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Muğla Tekvando İl Şampiyonası düzenlendi. Şampiyonaya il genelinden 100 sporcu katılırken, Muğla Büyükşehir Belediyesi 10 sporcu ile şampiyonada yer aldı. Büyükşehir Belediyesi’ni temsil eden sporcular, turnuvada 2 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı.

Muğla Tekvando İl Şampiyonası’nda Büyükşehir Belediyesi sporcularından Burak Yılmaz ve Ece Kurucan altın, Ela Esila Toygar, Erhan Sarı gümüş, Helen Betül Aysan, Sare Akkuş, Buğlem Erkan ve Zeynep Durmaz bronz madalya hak etti.

Konya’da düzenlenen Tekvando Şampiyonası'ndan Muğla'ya gümüş madalya

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekvando sporcuları 01-03 Ağustos 2024 tarihleri arasında Konya’da gerçekleştirilen “Çatalhöyük Antik Kent İllerarası Tekvando Şampiyonası”na da katıldı. Turnuvaya 20 ilden 47 spor kulübü ve 500’e yakın sporcu katılırken Muğla Büyükşehir Belediyesi 6 sporcu ile katılım sağladı.

Turnuvada Zeynep Durmaz, Yıldız kategorisinde ikinci oldu ve gümüş madalya kazandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.