Siyasilerden şehit asker için taziye mesajı

Siyasiler, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp için taziye mesajı yayımladı.

Siyasilerden şehit asker için taziye mesajı
Yayınlama: 07.08.2024
2
A+
A-

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır dileyerek, ''Milletimizin başı sağ olsun.'' ifadesini kullandı.

Pençe Kilit Kararlılık Operasyonu bölgesinde şehit olan Habip Murat Alp'e Allah'tan rahmet, ailesine sabır dileyen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da mesajında, Türk milletine baş sağlığı diledi. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp’e Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır niyaz ederek, ''Aziz milletimizin başı sağ olsun.'' dedi.

Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır dileyen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, mesajında ''Şehidimizin ruhu şad, aziz milletimizin başı sağ olsun.'' dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy da Habip Murat Alp'e Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı diledi.

Şehide Allah'tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Türk milletine başsağlığı dileyen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ''Makamı ali olsun.'' dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp’e Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır diledi. 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Irak’ta şehit olan askerimiz Astsubay Çavuş Habip Murat Alp’e Allah’tan rahmet; ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum. Başımız sağ olsun.''

Habip Murat Alp'e Cenab-ı Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileyen İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da mesajında ''Şehidimizin ruhu şad, mekanı cennet olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun.'' mesajını yayımladı.

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu de yayımladığı mesajda ''Şehidimiz var. Irak’ın kuzeyinde TSK tarafından sürdürülen Pençe Kilit Operasyon Bölgesinde görev yapan Piyade Astsubay Çavuş Habip Murat Alp hain terör örgütü mensuplarının taciz atışı sonucu şehit olmuştur. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine sabır dilerim, Türk milletinin başı sağolsun.'' ifadelerine yer verdi.

CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak da mesajında ''Habip Murat Alp’ı şehit verdik. Şehidimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine, yakınlarına ve milletimize sabır diliyorum.'' ifadesine yer verdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.