Uluslararası Kalamış Yaz Festivali başlıyor

Kadıköy Belediyesi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Uluslararası Kalamış Yaz Festivali 12 Ağustos’ta başlıyor.

Uluslararası Kalamış Yaz Festivali başlıyor
Yayınlama: 07.08.2024
0
A+
A-

Kadıköy Belediyesi’nin her yıl düzenlemiş olduğu Uluslararası Kalamış Yaz Festivali 12 Ağustos pazartesi günü Charlie Chaplin filmiyle başlıyor. 12 Ağustos Pazartesi saat 21.00’de “Şarlo Kaçak” filmiyle başlayacak program kapsamında 19 konser ve 9 film Kalamış Atatürk Parkı’nda 8 Eylül’e kadar seyirciyle buluşacak.  Chaplin’in 1923 yapımı “Şarlo Kaçak” filmine Şef Orçun Orçunsel yönetimindeki Avrasya Filarmoni Orkestrası eşlik edecek.  

Akustik müzik, klasik müzik, rock ve popüler sanatçıların olduğu festivalin açılış konserini 13 Ağustos Salı günü, Geleneksel Türk Müziği düzenlemelerinden örnekler sunan İncesaz grubu yapacak.

Kadıköy Belediyesi Sinematek/Sinema Evi’nin özel seçkisinden oluşan gösterimler 12 Ağustos’ta canlı orkestra eşliğinde Chaplin’le başlıyor. Charlie Chaplin’in 1923 yapımı klasiklerinden “Şarlo Kaçak” filmine Şef Orçun Orçunsel yönetimindeki Avrasya Filarmoni Orkestrası eşlik edecek. 8 Eylül’e kadar sürecek olan film gösterimleri kapsamında 9 film izleyiciyle buluşacak.

Uluslararası Kalamış Yaz Festivali başlıyor

8 Eylül’e kadar 28 etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Kalamış Yaz Festivali, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı da özel sürpriz bir sanatçının konseriyle kutlayacak.

Festivale katılım için bilet satışları Mobilet üzerinden yapılacak. Kalamış Atatürk Parkı’nda 12 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Kalamış Yaz Festivali’nin ayrıntılı programına Kadıköy Belediyesi’nin internet sayfasından erişilecek.

Kadıköy Belediye Başkanı Mesut Kösedağı festivale herkesi davet ederek şunları söyledi:

“Heyecanla beklenen Kalamış Yaz Festivali başlıyor. 12 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında, Kalamış Parkı’nda birbirinden ünlü sanatçılar ve film gösterimleri ile yine karşınızda olacağız. Sizler de bu festivale katılarak, patili dostlarımıza mama desteğinde bulunabilirsiniz. Hem eğleneceğiz hem de patili dostlarımıza mama desteğinde bulunacağız. Şimdiden hepinize iyi eğlenceler diliyorum.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.