Karamollaoğlu, Hamas Siyasi Büro Başkanı Sinvar’a başarılar diledi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Hamas Hareketi’nin Siyasi Büro Başkanı olarak seçilen Yahya Sinvar’a başarılar diledi.

Karamollaoğlu, Hamas Siyasi Büro Başkanı Sinvar’a başarılar diledi
Yayınlama: 07.08.2024
3
A+
A-

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, Hamas Hareketi'nin Siyasi Büro Başkanı olarak seçilen Yahya Sinvar'a başarılar dileyerek, “Siyonizmin vahşetine karşı özgür Filistin mücadelesini daima destekleyeceğimizi bir kere daha belirtmek istiyorum.” dedi.

7 Ekim'den bugüne devam eden soykırıma karşı sadece kınamakla yetinen başta İslam ülkeleri olmak üzere tüm devletler ve halkların artık daha cesur davranması ve yaşanan vahşete karşı somut adımlar atması gerektiğini söyleyen Karamollaoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye ile birlikte doğrudan ya da dolaylı olarak İsrail ile ticarete devam eden bölge ülkeleri bu kanlı menfaat ilişkisine son vermeli, akan kana ortak olmaktan vazgeçmelidir. Herkes bilmelidir ki, Filistin tüm bölgenin kalesidir. Bölgemizde bulunan her ülkenin güvenlik sınırı Filistin'den başlar. Mazlumları yakan ateş söndürülmediği taktirde akan kan ve gözyaşı tüm coğrafyamıza sıçrayacaktır.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.