Baksan’da altyapı çalışmaları devam ediyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü’nün, Baksan Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirdiği altyapı çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplere kolaylıklar diledi.

Baksan’da altyapı çalışmaları devam ediyor
Yayınlama: 06.08.2024
2
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) ekipleri Baksan Sanayi Sitesi’nde altyapı çalışmalarında mesaisini sürdürüyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, çalışmaların yapıldığı yerde incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen’den bilgi aldı.

2024 yılı içinde de bugüne kadar Domaniç Sokak ve çevresinde yaklaşık 2000 metre kanalizasyon, 1500 metre yağmur suyu hattı çalışmaları ESKİ tarafından tamamlandı.

Yapılan çalışmaları yakından takip eden Başkan Ayşe Ünlüce, sorunsuz bir altı yapı çalışmaları için ekiplerin gece gündüz mesaide olduğunu belirterek, ilerleyen günlerde belirlenen hedeflerin gerçekleştirileceğini söyledi.

ESKİ’nin sezon sonuna kadar aralıksız bir şekilde çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen Başkan Ünlüce, “ESKİ olarak bu sezon sonuna kadar mevsim şartları izin verdiği sürece 1460 metre kanalizasyon, 1225 metre yağmur suyu hattı daha yapacağız. Bu çalışmalarla birlikte Baksan Sanayi Sitesi’ndeki çalışmalarımızı büyük oranda tamamlanmış olacak.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.