Beylikdüzü Belediyesi’nden “Nostaljik Film Akşamları” etkinliği

Beylikdüzü Belediyesi, “Nostaljik Film Akşamları” etkinlikleri kapsamında ilçenin farklı noktalarında vatandaşları Yeşilçam’ın klasikleri ile buluşturuyor.

Beylikdüzü Belediyesi’nden “Nostaljik Film Akşamları” etkinliği
Yayınlama: 05.08.2024
0
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen Nostaljik Film Akşamları etkinlikleri kapsamında Gürpınar Kent Ormanı’nda “Neşeli Günler” film gösterimi yapıldı. Mahalleye kurulan beyaz perde ile film gösterimi yapılırken, vatandaşlara çeşitli ikramlar sunuldu.

Yine “Nostaljik Film Akşamları” kapsamında Yaşar Kemal’in hayatını anlatan “Yaşar Kemal Efsanesi” belgeselinin gösterimi ise Yaşam Vadisi 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde gerçekleştirildi. Öncesinde belgeselin senaristi ve yönetmeni Aydın Orak, oyuncu Eylem Yıldız moderatörlüğünde Yaşar Kemal’in hayatı üzerine bir söyleşi yapıldı.

Yeşilçam filmleri izleyiciyle buluşmaya devam edecek. 9 Ağustos Cuma günü Fatma Ana Cemevi ve Kültür Merkezi’nde “Bizim Aile”, 6 Ağustos Cuma günü ise Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Mavi Boncuk” adlı film sinemaseverlerle buluşacak.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.