Sezon Başı Temsilci Seminerleri’nin ortak açılış töreni gerçekleştirildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Temsilciler Kurulu tarafından Temsilciler Kurulu Talimatı kapsamında düzenlenen seminerlerin ortak açılış töreni, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Sezon Başı Temsilci Seminerleri’nin ortak açılış töreni gerçekleştirildi
Yayınlama: 04.08.2024
1
A+
A-

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye Futbol Federasyonu Temsilciler Kurulu tarafından Temsilciler Kurulu Talimatı kapsamında düzenlenen seminerlerin ortak açılış töreni, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti. 3 Ağustos'tan bu yana devam eden klasman temsilcilerinin eğitimleri sabahki oturumla sona ererken, üst klasman temsilcileri ile federasyon güvenlik ve akreditasyon temsilcilerinin eğitimleri başladı.

Seminerde bir konuşma yapan TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, “Bildiğiniz üzere yeni seçimlerde futbol ailesi teveccüh gösterdi, bizleri yönetmeye ve Türk futboluna hizmet etmeye seçti. Cenabıallah çıktığımız bu yolda bize teveccüh gösterenlere karşı mahcup etmesin. Adil ve adaletli olmak çok zor bir şey değildir, kaypak olmak zordur, viraj almanız gerekir. Adil olursanız dümdüz gidersiniz, herkesten de takdir alırsınız. Bizim futbola barış ve kardeşliği getirmemiz lazım.” ifadelerini kullandı.

Futbolun olmazsa olmazının stadyumları dolduran taraftarlar olduğunun altını çizen Başkan Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz futbol ailesine şunu söyledik, futbol ailesinin patronu, camialarını temsil eden kulüplerin başkanları, gerçek sahibi de statları dolduran taraftarlardır. Dün akşam Süper Kupa'yı oynadık, onlar olmasa, statta taraftar olmasa futbol diye bir şey olur mu? Onlar da özveriyle bu kardeşlik iklimine katkı sağlayacak ama sizlerden ricam, asli göreviniz, adil ve adaletli olarak gördüğünüzü yazmanız.”

TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Şerafettin Bural ise yaptığı konuşmada, TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'nun göreve başlar başlamaz ilk talimatının Türk futbolunun sorunlarının adil ve güvenilir şekilde çözülmesi olduğunu aktardı. Bural, teknolojik desteklerden faydalandıklarını belirtti.

TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Şerafettin Bural, Temsilciler Kurulu Üyeleri ile birlikte temsilcilik görevleri sona eren Bülent Bayazıt, Sarper Sur ve Ufuk Ilgaz'a hizmetleri için teşekkür ederek, forma ve plaket takdim etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.