Chery TIGGO 8 Pro Max, gelişmiş seyahat deneyimini sunuyor

Chery, kullanıcılarına daha akıllı ve daha güvenli bir sürüş deneyimi sağlamak üzere gelişmiş sürücü destek sistemlerini (ADAS) araştırmaya ve geliştirmeye devam ediyor.

Chery TIGGO 8 Pro Max, gelişmiş seyahat deneyimini sunuyor
Yayınlama: 03.08.2024
2
A+
A-

Otomotiv endüstrisinin önde gelen markalarından biri olan Chery, kullanıcılara daha akıllı ve daha güvenli bir sürüş deneyimi sunmak üzere ADAS araştırma ve geliştirme faaliyetlerine sürekli olarak yatırım yapıyor.

Önümüzdeki 5 yıl içinde araştırma ve geliştirmeye 100 milyar yuandan fazla yatırım yapmayı planlayan Chery, disiplinler arası bilim ve sınır ötesi teknoloji araştırmalarını desteklemek üzere 25 bin adedin üzerinde Ar-Ge yeteneğini yetiştirmeyi ve 300 küresel laboratuvar kurmayı hedefliyor. Bu yatırımlar, Chery’nin gelişmiş sürücü destek sistemlerindeki rekabet gücünü artıracak. Şirket böylece tüketicilere daha gelişmiş ve güvenilir sürüş destek özellikleri sunacak.

Araçta sunulan ACC sistemi öndeki aracı otomatik olarak takip ederek güvenli bir sürüş mesafesi koruyabiliyor. Düşük hızlarda Trafik Sıkışıklığı Yardımcısı (TJA) ve yüksek hızlarda Entegre Sürüş Yardımcısı (ICA) özelliklerini sağlıyor. Şeritten Çıkma Uyarısı (LDW) ile birlikte aracın mevcut şeritte kalmasına yardımcı olarak daha rahat ve güvenli bir sürüş deneyimi sağlıyor. Önden Çarpışma Uyarısı (FCW) sistemi öndeki aracın mesafesini, konumunu ve hızını izlemek için radar kullanıyor. Sistem, potansiyel bir çarpışma riski tespit ettiğinde bir kazayı önlemek üzere sürücüyü uyarıyor. Otomatik Acil Durum Fren (AEB) sistemi, araca veya öndeki engele olan mesafeyi ölçmek için radar kullanıyor.

Chery TIGGO 8 Pro Max, 19 ADAS özelliğiyle sürüş güvenliğini, rahatlığını ve konforunu önemli ölçüde artırıyor. Bu sadece Chery’nin teknoloji alanındaki yenilikçi yaklaşımının bir kanıtı değil, aynı zamanda gelecekteki akıllı seyahatin de ifadesi. Teknoloji ilerledikçe akıllı sürüşteki yeni eğilimlere öncülük etmeye devam edecek olan Chery TIGGO 8 Pro Max, kullanıcılara üstün bir sürüş deneyimi sunacak.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.