Başkan Özer: Esenyurt bugüne kadar görmediği hizmetlerle buluşacak

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer, İncirtepe Mahallesi’nde bulunan Ünverdi Caddesi’nde yürütülen yol asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Özer: Esenyurt bugüne kadar görmediği hizmetlerle buluşacak
Yayınlama: 03.08.2024
2
A+
A-

Asfalt serimi yapılan yolun dayanıklılığını ve kullanım süresini artırmak amacıyla yapılan alt yapı çalışmaları hakkında da bilgiler alan Başkan Özer yapılan çalışmalarla ilçeyi daha yaşanabilir bir duruma getirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Mahalle sakinlerinin yapılan yol düzenleme ve asfaltlama çalışmalarından memnun olduğunu ifade eden Esenyurt Belediye Başkanı Özer şöyle konuştu:

“Esnafımız ve vatandaşlarda yapılan çalışmalardan çok memnun. Yıllardır buralar asfalt yüzü görmemiş, toz toprak içinde bırakılmış. Şimdi ise pırıl pırıl bir cadde oldu. Ve bu caddelerimizin sayısı giderek artacak. Burada mühendislerimiz, işçilerimiz, ilgili başkan yardımcılarımızla birlikte çalışmalarımız devam edecek. 'Sosyal Belediyeciliğin Kalbi Esenyurt' dedik. Bunun gereklerini yerine getiriyoruz. Bir taraftan da temizlik çalışmaları yapıyoruz. Şehrimiz çok şükür temizlendi. 70 caddemizi asfaltla buluşturacağız. Öte taraftan sokaklarımızı taşlarla döşüyoruz, yeni parklar açıyoruz. Esenyurt bugüne kadar görmediği hizmetleri görecek.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.