Bakan Memişoğlu, Gümüşhane’de sağlık tesislerini ziyaret etti

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, sabah saatlerinde Bayburt’ta, öğleden sonra ise Gümüşhane’de ziyaretler gerçekleştirdi.

Bakan Memişoğlu, Gümüşhane’de sağlık tesislerini ziyaret etti
Yayınlama: 02.08.2024
2
A+
A-

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Memişoğlu, sağlık alanıyla ilgili illerdeki mevcut durumu ve ihtiyaçları tespit etmek üzere çıktığı il gezilerinin ikinci gününde öğleden sonra Gümüşhane Valiliği'ni ziyaret etti. Sağlık Bakanı Memişoğlu, Gümüşhane Valiliğinde yapılan İl Değerlendirme Toplantısı’nda ildeki sağlık yatırımları ve sağlık hizmetlerinin sunumuna ilişkin yöneticilerden bilgi aldı.

Toplantıdan sonra sağlık tesislerini gezen Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, sağlık personeli ve yetkililerle görüşmeler gerçekleştirdi, hastanede tedavi gören hastaları ziyaret etti. Hekimlerden hastaların durumlarıyla ilgili bilgi alan Memişoğlu, hastalarla ve hasta yakınlarıyla konuştu.

Gümüşhane Devlet Hastanesi ziyaretinde açıklama yapan Kemal Memişoğlu: “Gümüşhane sağlık anlamında iyi yerlerde, iyi bir hastanesi var, iyi bir sağlık ekibi var. Daha da iyi olacak inşallah. Gümüşhane’de bazı ilçelerdeki hastanelerimizi destekleyeceğiz. İnşallah merkezdeki hastanemizin de yerini güzel bir sağlık kompleksiyle süslendireceğiz. Bununla ilgili planlamalarımız yapılıyor. Bazı hastanelerimizdeki cihaz eksikliklerini tamamlayacağız. Hem yönetim ekibine hem de bütün sağlık ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz sağlık çalışanları, insanları yaşatmak ve onlara iyilik etmek için çaba harcıyoruz. Bu nedenle de insanların bize değer vermesini ve saygı duymasını istiyoruz. Hastalarımız bizim için çok değerli. Ama en önemlisi de hastalanmadan sağlığımızı korumak. Onun için topluma her zaman kötü alışkanlıklardan, bağımlılıklardan, hareketsizlikten uzak durmasını, sağlıklı beslenmesini öneriyoruz. Güzel ilimiz Gümüşhane’den şu an itibarıyla ayrılıyoruz. Herkese misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, saygılar sunuyoruz.” dedi.

 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.