“Çin’de reform” konulu toplantı Asya ülkelerinde düzenlendi

Çin Medya Grubu (CMG) tarafından organize edilen “Yeni Dönemde Çin’in Reformlarının Derinleştirilmesinin Getirdiği Küresel Fırsatlar” temalı küresel diyalog toplantısı son günlerde Asya ülkelerinde düzenlendi.

“Çin’de reform” konulu toplantı Asya ülkelerinde düzenlendi
Yayınlama: 02.08.2024
0
A+
A-

Çin Medya Grubu (CMG) tarafından organize edilen “Yeni Dönemde Çin'in Reformlarının Derinleştirilmesinin Getirdiği Küresel Fırsatlar” temalı küresel diyalog toplantısı son günlerde Asya ülkelerinde düzenlendi.

Türkiye, Japonya, Kore Cumhuriyeti, Hindistan, Malezya, Filipinler, Myanmar, Afganistan ve Moğolistan’ın da aralarında bulunduğu Asya ülkelerinden siyasi şahsiyetler, düşünce kuruluşlarından uzmanlar, işletme yetkilileri, basın mensupları oturumlarda hazır bulundu.

Toplantıda Çin Komünist Partisi (ÇKP) 20. Merkez Komitesi 3. Genel Kurul Toplantısı’nda onaylanan reformun kapsamlı bir şekilde derinleştirilmesi ve yüksek seviyeli dışa açılmanın ilerletilmesi gibi alanlardaki düzenlemeler hakkında fikir alışverişinde bulunulurken Çin’in nitelikli gelişiminin Asya ülkelerine getirdiği fırsatlar ve ilhamlar da dile getirildi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.