Başkan Çalık: Okullarda ücretsiz yemek verilinceye kadar uygulamadan vazgeçmeyeceğiz

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, okullarda bir öğün ücretsiz yemek verilinceye kadar Beslenme Saati Uygulaması’ndan vazgeçmeyeceklerini söyledi.

Başkan Çalık: Okullarda ücretsiz yemek verilinceye kadar uygulamadan vazgeçmeyeceğiz
Yayınlama: 02.08.2024
1
A+
A-

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı ziyaret ederek Beslenme Saati uygulaması hakkında bilgi aldı.

Görüşmelerin ardından Başkan Çalık ve Başkan Güzel, Beylikdüzü Afet Anı Koordinasyon ve Lojistik Merkezi ile Beylikdüzü Mutfak’ı ziyaret etti. Burada Başkan Güzel, Beslenme Saati Uygulaması için hazırlanan beslenme paketlerinin içeriğini inceledi. 

Beylikdüzü Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Çalık, şunları söyledi:

“Beslenme Saati Uygulaması’nın Çatalca’da hayata geçecek olması bizi de mutlu eder. Çocuklarımız ve Çatalca’da yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlatları adına gerçekten çok mutlu oluruz. Beslenme Saati Uygulaması’nı 2022 yılından bugüne sürdürüyoruz. Yaklaşık 470 bin pakete ulaşmış olduğumuz bir proje. Okullarda bir öğün ücretsiz yemek verilinceye kadar bu uygulamadan vazgeçmeyeceğiz.”

Başkan Çalık’ı tebrik eden Başkan Güzel ise, “Beş yıllık bir emeğin sonucunda tekrardan Beylikdüzü halkı bu kenti size emanet etti. Bu başarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Sizi burada ziyaret etmek benim için gerçekten gurur verici. Hem çok mutluyum, hem de gurur doluyum. Çok başarılı projeleriniz var. İnşallah biz de bu yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte Çatalca’da rol model olarak, sizi örnek alarak bu uygulamayı biz de Çatalca’da gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.