Bakan Memişoğlu, Bayburt’ta sağlık tesislerini ziyaret etti

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Trabzon’un ardından Bayburt’a giderek sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Bakan Memişoğlu, Bayburt’ta sağlık tesislerini ziyaret etti
Yayınlama: 02.08.2024
2
A+
A-

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Trabzon-Bayburt-Gümüşhane gezisinin ikinci gününde Bayburt Valiliğini ziyaret etti. Valilik önünde vatandaşlar tarafından karşılanan Bakan Memişoğlu, burada İl Değerlendirme Toplantısı'na katıldı, toplantıda ildeki sağlık yatırımlarına ve sağlık hizmetlerine ilişkin yöneticilerden bilgi aldı.

Toplantıdan sonra sağlık tesislerini gezen Memişoğlu, sağlık personeliyle ve yetkililerle görüşmeler gerçekleştirdi.

Kemal Memişoğlu, ilde sağlık hizmeti sunumunda yaşanan olumlu ve olumsuz durumlar, mevcut koşullar ve ihtiyaç duyulanlar hakkında sağlık çalışanlarıyla sohbet ederek, talep ve görüşlerini dinledi.

Bayburt’ta yeni yapılan Devlet Hastanesinde açıklama yapan Sağlık Bakanı Memişoğlu, “İl değerlendirme gezimize Bayburt’ta devam ettik. Çoruh Nehri’nin güzel şehri Bayburt’ta güzel ağırlandık. Sağlık hizmetlerini değerlendirdik ve Bayburtumuzun hastanesindeyiz şu anda, yeni yapılan Devlet Hastanemizde, sağlıkla ilgili bilgileri aldık, istekleri aldık. Bayburt’taki eski hastanemizle ilgili sağlık planlamamızı yapıyoruz. Bununla beraber Bayburt’un sağlıkla ilgili birçok sorununun çözüldüğünü görüyoruz. Valimiz, Vekilimiz,  Belediye Başkanımız ve İl Sağlık Müdürümüz koordineli bir şekilde bunun üstünde çalışıyor, huzurunuzda onlara teşekkür ediyorum. Bayburt gerçekten çok güzel bir şehir, çok güzel ağırlandık ve sağlık hizmetlerinin de iyi sunulduğu bir şehir. İnşallah daha iyi olacak. Hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.