Eskişehirli yetkililerden tramvay gece seferleri hakkında açıklama

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bulvarı Adliye Sarayı yaya üst geçidini kaldırma çalışmaları nedeniyle 6 -10 Ağustos tarihleri arasında tramvay gece seferlerinin yapılamayacağını duyurdu.

Eskişehirli yetkililerden tramvay gece seferleri hakkında açıklama
Yayınlama: 02.08.2024
1
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 6-10 Ağustos tarihleri arasında Odunpazarı Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bulvarı Adliye Sarayı yaya üst geçidini kaldırma çalışmaları yapılacak olması nedeniyle bu tarihlerde tramvay gece seferlerinin yapılamayacağını bildirdi.

Odunpazarı Belediyesi, çürüyen ve çökme tehlikesi olan yaklaşık 25 yıldır kullanılan üst geçidi kaldırma çalışmalarını, ulaşımda aksama olmaması için gece saatlerinde yapacak.

Çalışma nedeniyle tramvay gece seferlerinin yapılamayacağını belirten büyükşehir belediyesi yetkilileri, “Gece tarifesini kullanan yolcularımız; 6 Ağustos (pazartesiyi, salıya bağlayan gece) ve 10 Ağustos (cumayı, cumartesiye bağlayan gece) olmak üzere bu tarihlerde gece tramvay seferleri yapılamayacaktır. Çalışma nedeniyle hemşehrilerimizin belirtilen tarihte web sitemizde 997-998-999 numarası ile gözüken ve gece boyu hizmet veren gece ring otobüslerimizi kullanmaları önemle rica olunur. Vatandaşlarımız gece otobüs ringlerimizin saat ve detaylı güzergah bilgilerine web sitemiz üzerinden ulaşabilirler. Ayrıca sürücüler alternatif güzergah olarak Maide Bolel Caddesi, Ali Rıza Efendi Caddesi, Sarper Caddesi, Ziya Paşa Caddesi veya Vatan Caddesi’ni kullanarak ulaşım sağlayabilirler. 11 Ağustos cumartesiyi pazara bağlayan gece itibariyle tramvay seferleri başlayacak.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.