Mudanya’daki kapalı pazar yeri, törenle yeniden açıldı

Mudanya’nın Ömerbey Mahallesi İstasyon Caddesi dolgu alanında bulunan ve 2019 yılında faaliyetlerine son verilen kapalı pazar yeri, düzenlenen törenle yeniden açıldı.

Mudanya’daki kapalı pazar yeri, törenle yeniden açıldı
Yayınlama: 02.08.2024
1
A+
A-

Açılış törenine Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, belediye başkan yardımcıları, esnaf odası ve kooperatiflerin başkan ve temsilcileri ile belediye meclis üyeleri katılım sağladı. 3 bin 800 metrekarelik kapalı pazar yerinde, cuma günleri sebze – meyve pazarı kurulurken, Ekim ayından itibaren ise giyim pazarı da kurulacak.

Pazar yerinin kullanılamıyor olmasının halkın ve esnafın büyük bir sorunu olduğunu dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Dalgıç, “Biz de bu soruna kayıtsız kalmadık. Mevzuata bağlı bir engel yoksa açarız diye söz vermiştik. Bugün de verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Başka yerde olmayan ve daha önce yapılmayan bir metotla bu işleri yaptıklarını söyleyen Dalgıç, “Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını belirlemek, sorunlarını çözmek için protokol imzaladık. Birbirimize destek olacak ve bu işleri sürdürülebilir kılacağız. Bu yaptığımız işi engellemeye çalışanlar çıkacaktır. Bugünden sonra bununla ilgili gayretleri olacaktır. Hep birlikte bunun karşısında duracağız.” ifadelerini kullandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.