Lexus SUV modellerinde online rezervasyona özel yaz fırsatları devam ediyor

Lexus, ağustos ayı boyunca devam edecek satış kampanyasında LBX, RX, NX ve RZ SUV modellerinde de yaz fırsatları sunuluyor.

Lexus SUV modellerinde online rezervasyona özel yaz fırsatları devam ediyor
Yayınlama: 02.08.2024
4
A+
A-

Markanın B-SUV modeli, LBX’in Cool, Relax, Emotion ve Elegant atmosferleri, önemli indirimlerle satın alınabilecek. Stoklarla sınırlı kampanya kapsamında LBX modellerinde 430 bin TL’ye varan indirimler bulunuyor. Lexus LBX modeli, 1 milyon 935 bin TL’den başlayan fiyatlara tercih edilebiliyor.

Tasarımı, tam hibrit motoru, yüksek kalitesi ve üstün güvenliğiyle öne çıkan LBX, üst düzey özelliklere sahip son nesil Lexus Safety System + ile GSR 2 Genel Güvenlik Yönetmeliği’ni de karşılıyor.

Lexus’un “Online Rezervasyona Özel Yaz Fırsatları” kapsamında tam hibrit NX 350h modelleri 180 bin TL’ye varan ve plug-in hibrit NX 450h+ modeli ise 450 bin TL indirimle sunuluyor.

Lexus’un E SUV premium segmentindeki modeli RX 350h tam hibrit 570 bin TL’ye, RX 500h performans hibrit 320 bin TL’ye ve RX 450h+ plug-in hibrit 750 bin TL’ye varan indirimlerle yeni sahiplerini bekliyor. RX modeli, 4 milyon 580 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Premium otomobil üreticisi Lexus’un tamamen yeni elektrikli D/E-SUV modeli RZ 450e de, ağustos ayı boyunca devam edecek Online Rezervasyona Özel Yaz Fırsatları ile sunuluyor.

Lexus’un yeni elektrikli modeli RZ 450e ise, ağustos ayı boyunca 200 bin TL’lik bir indirimle satın alınabilecek. 3 milyon 750 bin TL’den tercih edilebilen Lexus RZ 450e, tek şarjla ortalama 400 kilometrelik bir sürüş menzili sunarken DC hızlı şarj sistemi ile yüzde 80 kapasiteye kadar yaklaşık 30 dakikada şarj edilebiliyor.

Elektrikli RZ 450e, GSR 2 Genel Güvenlik Yönetmeliği’ni karşılayan güvenlik özelliklerine de sahip Üçüncü nesil Lexus Safety System + ile donatılan RZ, gelişmiş aktif güvenlik sistemleri ve sürücü asistan sistemlerinden yararlanıyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.