Delphi, ürünler geliştirmeye devam ediyor

Delphi, İzmir’deki fabrikasıyla dünya standartlarında ürünler geliştirmeye devam ediyor.

Delphi, ürünler geliştirmeye devam ediyor
Yayınlama: 02.08.2024
0
A+
A-

Şirket, İzmir’de Ege Serbest Bölgesi’nde kurulu fabrikasında donanımdan gelişmiş yazılım çözümlerine yaptığı yerli üretimle çözümler sunarken, satış sonrası pazarında da yedek parçadan arıza teşhis cihazı ve eğitime kadar uçtan uca, OE seviyesinde çözümler sunuyor. 

Delphi, İzmir’deki fabrikasıyla dünya standartlarında ürünler geliştirmeye devam ediyor. 2023 yılı itibarıyla PHINIA adıyla faaliyetlerini sürdüren şirketin çatısı altında yakıt enjeksiyon sistemleri, satış sonrası çözümler ve bileşenler sağlayıcısı olarak sektörde 100 yılı aşkın tecrübesiyle öne çıkan Delphi markasının yanı sıra ağır vasıta araçlara marş motorları ve alternatörler üreten Delco Remy ve dizel enjeksiyon sistemleri test cihazları üreten Hartridge markaları bulunuyor.

Şirket olarak global anlamda binek araç ve ağır vasıtada neredeyse tüm markalara üretim yaptıklarını söyleyen Delphi Satış Sonrası, Türkiye, Kafkasya, Orta Doğu ve Afrika Bölge Direktörü Reşat Dumanoğlu, “Bunlar arasında Stellantis Grubu, Daimler Truck, Ford, Hyundai, Volkswagen, Caterpillar, BMW, General Motors, Volvo ve Dongfeng Motor gibi grupları sayabiliriz. Amerika, Avrupa ve Asya Pasifik’te çok iyi bir coğrafi dağılımımız var.” dedi.

Dizel motorların, satış sonrası pazarında uzun bir süre daha hayatımızda kalacağını ifade eden Reşat Dumanoğlu, şöyle devam etti:

“Delphi olarak ürün gruplarımız arasında dizelin evrimine uygun güçlü bir yanımız var. Çünkü dizelde hepimizin kabul edeceği gibi görece olarak binek araç tarafından ağır vasıta tarafına doğru bir kayış söz konusu. Bizim ürün portföyümüze baktığımızda bineğin ağırlığı yüzde 44, ticari araç ve diğer OE ile satış sonrasının toplamı ise yüzde 56 seviyesinde. Gelecek stratejilerimiz doğrultusunda ağır vasıta ve satış sonrası toplam ağırlığımızı artırma hedefimiz var. Bugün itibarıyla yüzde 56 olan ağırlığı bir yandan büyümeye devam ederken diğer taraftan da yüzde 70’e çıkarmayı hedefliyoruz.”

Delphi, ürünler geliştirmeye devam ediyor


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.