Vali Özkan ve Başkan Altay, YKS’de ilk 100’e giren Konyalı öğrencilerle buluştu

Konya Valisi Vahdettin Özkan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) ilk 100’e giren Konyalı öğrencilerle bir araya geldi.

Vali Özkan ve Başkan Altay, YKS’de ilk 100’e giren Konyalı öğrencilerle buluştu
Yayınlama: 01.08.2024
1
A+
A-

Konya Büyükşehir Belediyesi Taş Bina’da gerçekleşen buluşmada öğrencilere hitap eden Konya Valisi Vahdettin Özkan, İsrail’in son saldırılarından duyduğu üzüntüyü ifade ederek İsrail'in zulmünü lanetledi.

Vali Özkan, konuşmasında eğitim ve teknoloji vurgusu yaparak gençlere toplumlarına fayda sağlamaları gerektiğini hatırlattı.

Eğitimde elde edilen başarının iyilik ve güzellik için kullanılması gerektiğini belirten Vali Özkan, “Sizler, en iyi eğitimi almış, en başarılı öğrencilerimizsiniz. Ailelerimizle, öğretmenlerimizle beraber hem kendiniz için hem toplumumuz için hem de bütün dünya insanlığı için hayra güzelliğe vesile olabilecek gençlerimizsiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz, sizi tebrik ediyoruz.” diye konuştu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da Konya gururu olan öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyerek, “Aynı zamanda bir veli olarak sürecin ne kadar zor, meşakkatli, zahmetli olduğunu hem gençlerimiz hem de aileler için biliyoruz. Onun için anne babaları da kutluyorum.” dedi.

Vali Özkan ve Başkan Altay, YKS’de ilk 100’e giren Konyalı öğrencilerle buluştu

Başkan Altay, Heniyye’nin vasiyetini yerine getirmek için İslam dünyasının 3 Ağustos’ta meydanlarda olacağını vurgulayarak, tüm Konyalıları 3 Ağustos Cumartesi günü saat 17.30’da Mevlana Meydanı’na davet etti. 

Öğrencilerle tek tek tanışarak elde ettikleri dereceler hakkında kendilerinden bilgi alan Vali Özkan ve Başkan Altay, bu başarıda pay sahibi olan ailelerini ve öğretmenlerini de tebrik etti.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.