Coşkun: Filistin mücadelesi hiç bir zaman mağlup olmayacaktır

Afyonkarahisar, 1 Ağustos (Hibya) – Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun, sivil toplum kuruluşlarının adına Hamas lideri İsmail Haniye’nin vefatına ilişkin açıklama yaptı.

Coşkun: Filistin mücadelesi hiç bir zaman mağlup olmayacaktır
Yayınlama: 01.08.2024
3
A+
A-

Afyonkarahisar halkı, Filistin Hamas İslami Direniş lideri İsmail Haniye’nin vefatının ardından İmaret Camii’nde buluştu.

Haniye’nin vefatı sonrası, Afyonkarahisar’daki sivil toplum kuruluşları ve Saadet Partisi’nin çağrısı ile İmaret Camii’nde buluşan vatandaşlar İsrail’i lanetledi.

İkindi namazına müteakip Gedik Ahmet Paşa Camii’nde yapılan basın açıklaması ve dua programına, Afyonkarahisar Müftüsü Lütfü İmamoğlu, Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Coşkun: Filistin mücadelesi hiç bir zaman mağlup olmayacaktır

STK’lar adına açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Muharrem Coşkun, şunları söyledi:

“Bu gece sabaha karşı, Filistin direnişinin sembolü olan Hamas Lideri İsmail Heniyye, yeni seçilen İran Cumhurbaşkanının yemin töreni için İran’ın başkenti Tahran’da bulunduğu sırada siyonist İsrail’in füze saldırısı neticesinde şehit edildi. Şehadetin mübarek olsun ey güzel insan. Seni şehit edenler, senden uzun yaşamayacaklar. Senin ömrün bitti. Ama mücadelen, Gazze zulümden kurtulana, Mescidi Aksa özgürleşene ve bağımsız Filistin kurulana dek bitmeyecektir.”

Liderleri şehit olan bir hareketin asla yenilmeyeceğini ifade eden Coşkun, “Dün Şeyh Ahmed Yasin’i, Abdülaziz Rantisi’yi ve daha nice değerli evladını şehit verse de sarsılmayan bilakis daha da büyüyen ve gönüllere kök salan Filistin mücadelesi bugün de mağlup olmayacaktır. Bizi ölümle korkutmak isteyenler çok iyi bilmelidir ki biz şehadete aşığız. Biz şehadet aşkıyla yanıp tutuşuyoruz. Biz evlad-ı fatihanız.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.