Mardin ve Şırnak’ta 4 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak’ın Beytüşşebap kırsalı ve Mardin’in Nusaybin kırsalında gerçekleştirilen “Gürz-3″ operasyonlarında 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Mardin ve Şırnak’ta 4 terörist etkisiz hale getirildi
Yayınlama: 31.07.2024
0
A+
A-

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Şırnak'ın Beytüşşebap kırsalı ve Mardin'in Nusaybin kırsalında Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik gerçekleştirilen “Gürz-3″ operasyonlarında 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Teröristlerin kimlik ve katıldıkları eylemlerin tespit çalışmalarının devam ettiğini belirten Bakan Yerlikaya, “Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz kararlılıkla devam edecek” dedi.

Yerlikaya operasuyon hakkında şu bilgileri verdi:

“Jandarma Genel Komutanlığı İstihbarat Başkanlığı ve TEM Daire Başkanlığı koordinesinde; Asayiş Kolordu Komutanlığı sevk ve idaresinde; Şırnak ve Mardin İl Jandarma Komutanlıklarınca yapılan istihbari çalışmaları sonucu; J-SİHA, ATAK Taarruz Helikopterleri desteğiyle Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando ve Güvenlik Korucusu timlerinin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonlarda Şırnak ili Beytüşşebap kırsalında 3, Mardin ili Nusaybin kırsalında 1 olmak üzere toplam 4 Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi.”

Operasyonu gerçekleştiren Jandarmayı tebrik eden Bakan Yerlikaya, “Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle. Terör ve onların iş birlikçilerine yönelik operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.