İzmir’de 4 ilçede yangın devam ediyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanında çıkan yangınları kontrol altına almak için mücadele ediyor.

İzmir’de 4 ilçede yangın devam ediyor
Yayınlama: 30.07.2024
2
A+
A-

Menemen ve Foça’da çıkan ve yoğun müdahaleler sonucu kontrol altına alınan yangının ardından; Kemalpaşa, Bayraklı, Bayındır ve Urla’da yangın söndürme çalışmaları sürüyor. 

zmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri ile İzmir Orman Bölge Müdürlüğü personeli, sıcaklıkların 40 dereceleri bulduğu kentte neredeyse saat başı bir yangını söndürmek için yoğun çaba gösteriyor.

4 ilçede yangın devam ediyor

Kemalpaşa’da ormanlık alanda başlayan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor. İzmir’deki bir diğer yangın da Bayraklı Doğançay Mezarlığı’nın üzerinde çıktı. Ormanlık ve makilik bölgedeki yangına müdahale devam ediyor. Bayındır’ın Yeşilova Mahallesi’nde de zeytin ağaçlarının bulunduğu alanda yangın çıktı. Hayvan damlarının olduğu bölgede, alevlerle mücadele sürüyor. Urla Yağcılar’da başlayan orman yangınına da ekipler müdahale ediyor. Ateş savaşçıları, Menemen’de ve Foça Cezaevi arkasında bulunan makilik ve otluk alanda başlayan yangını kontrol altına almayı başardı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 22 araç 114 personelle yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.