Başkan Ünlüce vatandaşlarla buluştu

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Emirceoğlu, Alınca, Eğriöz ve Uludere Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Ünlüce vatandaşlarla buluştu
Yayınlama: 30.07.2024
2
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri Hasan Ünal ve İnci Şentuna ile birlikte vatandaşlarla buluştu.

İlk olarak Emirceoğlu Mahallesi’ne giden Başkan Ünlüce, burada muhtar Sevgi Yatık ve vatandaşların taleplerini dinledi. Ziyaret sırasında Ünlüce, mahallede antrenman yapan eski Avrupa ve Dünya Şampiyonu Kick Boks Milli Takım Antrenörü Seda Duygu Aygün ve sporcularla da görüştü.

Ardından Alınca Mahalle Muhtarı İsmail Kesikbaş ve mahalle sakinleriyle kahvede bir araya gelen Başkan Ünlüce, mahallede vefat eden Nuriye Kesikbaş’ın ailesine taziye dileklerini iletti.

Ziyaretlerini tamamlayan Başkan Ünlüce, vatandaşların taleplerini dinlemesi üzerine “Önümüzdeki 5 yıl şehrimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Biliyorsunuz ben de bu bölgenin insanıyım. Çocukluğum buralarda geçti. Eskişehir’in ilk kadın belediye başkanı olarak karşınızda olmaktan büyük gurur duyuyorum. Umarım buradaki kız çocuklarına da örnek olurum, ilham veririm. Hemşehrilerimle her zaman, her yerde buluşmaya devam edeceğim” açıklamasını yaptı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.