Başkan Ünlüce: Her zaman çiftçimizin yanındayız

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Hasat Desteği Projesi kapsamında Uludere Mahallesi’nde gerçekleştirilen hasat çalışmalarına katılarak biçerdöverle buğday hasadı yaptı.

Başkan Ünlüce: Her zaman çiftçimizin yanındayız
Yayınlama: 30.07.2024
4
A+
A-

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Tüm Biçerdöverciler ve Hasat Makinecileri Federasyonu ile iş birliği protokolü imzalayarak sürdürdüğü Hasat Desteği Projesi ile çiftçiye destek olmaya devam ediyor.

Proje kapsamında Tepebaşı ilçesi Uludere Mahallesi’nde buğday hasadı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, çiftçilerle bir araya gelerek hasat çalışmasına katıldı.

Başkan Ünlüce, biçerdöver makinesinin başına geçerek hasat çalışması gerçekleştirdi.

Hasadın üreticilere hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Ünlüce, “Büyükşehir belediyesi olarak uzun yıllardır kırsalda, tarım ve hayvancılık yapan çiftçimize sağladığımız destekleri kesintisiz sürdürüyoruz. Bu kapsamda küçük çiftçiye nefes olan Hasat Desteği Projemizden 2024 yılı hasat döneminde 133’ü kadın bin 551 çiftçimiz faydalanacak.” dedi.

Başkan Ünlüce, büyükşehir belediyesinin üreticiye her zaman destek olacağına dikkati çekerek, “Her zaman üretimin yanında durduk, durmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bol, bereketli, güzel bir hasat dönemi olmasını diliyor; İmkanlarımız ölçüsünde her zaman çiftçimize destek olmaya devam edeceğimizi bilmenizi istiyorum.” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.