Tuz Müsabakalarında başlama vuruşunu milli futbolcu Ümit Karan yapacak

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, TUZFEST’in ilk etkinliği olan Tuz Müsabakalarına davet ettiği milli futbolcu Ümit Karan daveti kabul etti.

Tuz Müsabakalarında başlama vuruşunu milli futbolcu Ümit Karan yapacak
Yayınlama: 30.07.2024
0
A+
A-

Çankırı Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Uluslararası Çankırı Tuz Fetsivali’nin ilk etkinliği Tuz Müsabakalarına konuk olan milli futbolcu Ümit Karan başlama vuruşunu yapacak.

Futbol, Voleybol, Ayak Tenisi ve Sokak Basketbolu kategorilerinde düzenlenecek tuz müsabakaları 5 Ağustos Pazartesi günü saat 18.00’de İsmet İnönü Ortaokulu bahçesinde tuz futboluyla başlayacak. Müsabakaya katılım için başvurular 2 Ağustos'da bitecek. Başvurular Belediye Hizmet Binası 2. katında yer alan TUZFEST bürosundan yapılıyor.

Başkan Esen, bu yıl milli futbolcu Ümit Karan’ın da konuk sporcu olarak yer alacağı müsabakalara tüm gençleri ve sporseverleri davet ederek “Gruplarımız yarışacakları kategorilere hazırlanıyor. Daha önceki yıllarda gençlerimizin marifetlerini hep birlikte gördük. Bu yılki festivalimiz de tüm gençlerimizi milli değerimiz tuz üzerinde yarışırken görmek istiyoruz. Gelin, hep birlikte hem yarışalım hem de festivalimizin tadını çıkaralım” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.