Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu yaz sezonunu 1 Ağustos’ta açıyor

Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu (NKT) 1 Ağustos’ta Ormandaki Kulübe Sahnesi’nde “Bir Kumarbazın Ölüm Kılavuzu” isimli oyunla yaz sezonunu açıyor.

Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu yaz sezonunu 1 Ağustos’ta açıyor
Yayınlama: 30.07.2024
0
A+
A-

Nilüfer Belediyesi Kent Tiyatrosu (NKT) Balat Atatürk Ormanı’nda yer alan Ormandaki Kulübe Sahnesi’nde 14 Eylül'e kadar sanatseverleri tiyatro ile buluşturacak.

NKT, 1 Ağustos’ta geride bıraktığımız asrın sonunda insanın, düzenin, işçi sınıfının ve bunu yıkmak üzere hayatını bir zar gibi umuda sallayan kumarbazın öyküsünü konu alan “Bir Kumarbazın Ölüm Kılavuzu” isimli tiyatro oyunu ile izleyiciyle bir araya gelecek. “Bir Kumarbazın Ölüm Kılavuzu” oyunu 2-3-15-16 ve 17 Ağustos’ta da izleyicinin karşısına çıkacak.

Tek perdelik müzikli oyun Cyrano Rock ise 10 Ağustos’ta izleyici ile buluşacak. Edmond Rostand'ın klasik eseri Cyrano de Bergerac'tan yola çıkarak Hakkı Ergök'ün kalemi ve Kemal Başar'ın rejisiyle müzikal komediye dönüşüyor. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun oyunu  “39 Basamak”  ise 22-23 ve 24 Ağustos tarihlerinde Ormandaki Kulübe’de sahnelenecek. John Bucan ve Patrick Barlow’un yazdığı Mehmet Ergen’in çevirdiği oyunun yönetmenliğini Mehmet Ali Açıl yapıyor.

Levent Üzümcü Tiyatrosu’nun oyunu olan, Türkan Saylan’ın hayatının ele alındığı ve Şenay Gürler’in yorumuyla buluşan ‘Ben Türkan Saylan’, 31 Ağustos’ta Ormandaki Kulübe’de sanatseverlerle buluşacak. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.