LGS’den tam puan alan öğrencilerden Başkan Ünlüce’ye ziyaret

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında 500 tam puan alan öğrenciler ile ailelerini makamında ağırladı. Öğrenciler ve ailelerini kutlayan Ünlüce, “Eskişehir adına gurur verici bir başarıya imza attınız, kutluyorum.” dedi.

LGS’den tam puan alan öğrencilerden Başkan Ünlüce’ye ziyaret
Yayınlama: 30.07.2024
0
A+
A-

2 Haziran 2024 Pazar günü gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek 500 tam puan alan Güney Güneri, Kaan Oktar, Hiranur Gültekin, Yağız Gündoğan, Kerem Baş ve aileleri, Başkan Ünlüce ile makamında bir araya geldi.

Öğrenciler ve aileleri ile bir süre sohbet eden Başkan Ünlüce, elde edilen başarının Eskişehir için gurur kaynağı olduğunu belirtti.

Ünlüce, “Hiranur, Güney, Kaan, Kerem ve Yağız, Liselere Geçiş Sistemi sınavından tam puan alarak bizleri gururlandırdılar. Türkiye’nin en iyi liselerinde okuma hakkı kazandılar. Eskişehir’imizin pırıl pırıl çocuklarını ağırladığım için çok mutluyum. İnanıyorum ki; gelecekte hepsi ülkemiz için çok önemli çalışmalara imza atacaklar. Onlara başarılarla dolu bir hayat diliyorum. Ayrıca fedakâr ailelerine ve üzerlerinde büyük emekleri olan öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğrenciler ve aileleri de Başkan Ünlüce’ye nazik misafirperverliği ve desteği için teşekkür ettiler. Ziyaret, Ünlüce’nin öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etmesinin ardından tamamlandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.