fizy’de bilim mercek altına alınıyor:  Bunu Kesin Duyman Gerek

Eğlenceli bilim sohbetleriyle dinleyicilerine yepyeni perspektifler kazandıracak olan fizy’nin yeni podcast serisi “Bunu Kesin Duyman Gerek” bilim tarihine ve günümüzde gerçekleştirilen çalışmalara ayna tutuyor. Podcast serisini, Evrim Ağacı’nın kurucusu ve popüler bilim yazarı Çağrı Mert Bakırcı tarafından hazırlanıp sunuluyor.

fizy’de bilim mercek altına alınıyor:  Bunu Kesin Duyman Gerek
Yayınlama: 30.07.2024
4
A+
A-

Turkcell’in sevilen platformu fizy, yeni podcast serisi “Bunu Kesin Duyman Gerek”i duyurdu. Eğlenceli bilim sohbetleriyle dinleyicilerine yepyeni perspektifler kazandıracak olan podcast serisi, bilim tarihine ve günümüzde gerçekleştirilen çalışmalara ayna tutuyor.

Turkcell’in popüler müzik uygulaması fizy, kullanıcılarına sunduğu zengin müzik içeriğinin yanı sıra farklı ilgi alanlarına yönelik podcast içerikleri ile de öne çıkıyor. fizy’nin kullanıcılarına sunduğu podcast’lere “Bunu Kesin Duyman Gerek” başlığıyla bilim alanında çığır açacak sohbetlerin yer aldığı yepyeni bir seri eklendi. 

Bilim ve bilimsel gelişmelere eğlenceli bir aktarımla mercek tutulan “Bunu Kesin Duyman Gerek” başlıklı podcast serisi, Evrim Ağacı'nın kurucusu ve popüler bilim yazarı Çağrı Mert Bakırcı tarafından hazırlanıp sunuluyor.

 “Bu hayatta bi' bilmekte fayda olduğunu halihazırda bildiğimiz şeyler vardır. Ama bir de bilmenin getireceği faydalardan bihaber olduklarımız… İşte bu podcast, ikincisiyle ilgili…” diyerek dinleyicileri ufuk açıcı sohbetlere, bilimi keşfetmenin heyecanına davet ediyor.

Magazinden sinemaya, çizgi romandan astrolojiye ve iş dünyasına uzanan birçok alanda, uzman isimler tarafından hazırlanan podcast içerikleriyle fizy, hayatın her anına eşlik ediyor.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.