Ankara’da “Meteoroloji Öğrenci Çalışma İstasyonu” hizmete açıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerden gelen talep üzerine bin metrekare alan üzerine inşa ettiği “Meteoroloji Öğrenci Çalışma İstasyonu”nu da hizmete açtı.

Ankara’da “Meteoroloji Öğrenci Çalışma İstasyonu” hizmete açıldı
Yayınlama: 30.07.2024
2
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi, metro ve Ankaray istasyonlarında gerçekleştirdiği Bireysel Çalışma İstasyonu Projeleri’ne bir yenisini daha ekledi.

Öğrencilerin talebi üzerine hizmete açılan Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) ve Yüksek Hızlı Tren (YHT) Gar çalışma İstasyonlarının ardından bin metrekarelik alanda yapımı tamamlanan Meteoroloji Öğrenci Çalışma İstasyonu da öğrencilerler buluştu.

Meteoroloji Metro İstasyonu’nda yer alan yeni Öğrenci Çalışma İstasyonu’nda grup çalışma alanları, dinlenme alanları ve konferans salonuyla birlikte sesli ve sessiz ders çalışma alanları yer alıyor. Bin metrekarelik alana ve 300 kişilik kapasiteye sahip Çalışma İstasyonu’nda kütüphane ve internet hizmetinin yanı sıra öğrenciler için ücretsiz çay ve kahve ikramı bulunuyor. İstasyon, yaz saati uygulaması kapsamında haftanın her günü 10.00 ila 20.00 saatleri arasında öğrencilere hizmet veriyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü Eğitim Sorumlusu Hülya Polat, Meteoroloji Öğrenci Çalışma İstasyonu’nun talepler doğrultusunda hizmete açılan 3’üncü istasyon olduğunu vurgulayarak “Bin metrekare üzerine kurulu dinlenme alanları, konferans salonuyla birlikte sesli ve sessiz ders çalışma alanlarının bulunduğu, kütüphane hizmetinin aynı zamanda kafeterya hizmetinin de verildiği bir birim burası. Bölgedeki öğrencilerin özellikle merkeze gitmelerini ve oradaki yığılmayı önlemek adına buralarda daha rahat ders çalışabilecekleri, hizmete kolay erişim sağlayacakları birimler oluşturmaya gayret ettik” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.