Chery Müşteri Festivali’nde güncellenen ve satışa sunulan modeller tanıtıldı

Çin’in önde gelen otomotiv üreticisi Chery, yüksek teknolojiyle ürettiği inovatif ürünlerini güncel teknolojilerle yeniledi.

Chery Müşteri Festivali’nde güncellenen ve satışa sunulan modeller tanıtıldı
Yayınlama: 30.07.2024
1
A+
A-

Bu kapsamda İstanbul’da gerçekleştirdiği Müşteri Festivali ile otomobil kullanıcılarını bir araya getiren Chery, etkinlikte birlikte güncellenen SUV modelleri TIGGO 7 Pro Max, TIGGO 8 Pro Max ve OMODA 5 PRO’yu sergiledi. Üç yeni model ileri otomotiv teknolojisi ve gelişmiş tasarımı mükemmel bir şekilde harmanlıyor ve aynı zamanda performans noktasında önemli iyileştirmeler barındırıyor.

Chery, Türkiye SUV pazarında kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. C ve D segmentindeki SUV modellerini geleceğin standartlarına ve beklentilerine uygun olarak yenileyen marka, Chery kullanıcılarıyla Müşteri Festivali’nde bir araya geldi. Etkinlikte bir araya gelen kullanıcılar, markanın yenilenen oyuncuları TIGGO 7 Pro Max, TIGGO 8 Pro Max ve OMODA 5 PRO’yu deneyimleme fırsatı yakaladı.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi!

Konuklarına, güncellenen üç SUV modelin öne çıkan özelliklerini anlatan Chery, Türkiye’deki otomobil kullanıcıları markanın büyümesine ve gelişmelere tanıklık etmek üzere bu etkinliğe davet etti. Etkinliğin başında, Chery Türkiye Bayi Ağı Geliştirme Direktörü Ümit Çelik, bir açılış konuşması yaptı ve “Müşterilerimizle yakın temas halindeyiz, onların ihtiyaçlarını ve memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz.” dedi. Etkinliğin önemli bir kısmında, bazı müşteriler sahneye çıkarak Chery araçlarını kullanma deneyimlerini paylaştılar. TIGGO 7 Pro Max, kullanıcılar tarafından açılır tavan, ACC hız sabitleyici ve 360 derece holografik görüntüleme gibi konforlu ve teknolojik özellikleri nedeniyle çok beğeni aldı. TIGGO 8 Pro Max ise lüks ve teknolojik özellikleriyle, eğlence ve kontrolü bir arada sunan dijital ekranı, sürücüyü saran koltukları ve koltuk havalandırma sistemiyle kullanıcıların gözdesi oldu. OMODA 5 PRO ise şık hatları, çift renkli jant tasarımı ve Sony'nin sekiz hoparlörlü konuşma ve ses sistemi ile hem moda hem de teknolojiyi bir arada sunan SUV modeli olması yönüyle beğeni kazandı.

Böylece marka, Türkiye’de ilk kez yeni bir otomobili böylesine yenilikçi bir yöntemle pazara sunmuş oldu. Son yıllarda Türkiye pazarında hızlı bir gelişim gösteren Chery; mükemmel ürün, son derece hassas pazar konumlandırması ve derinleşen yerelleştirme stratejisi ile öne çıkıyor. Bu unsurların bir araya gelmesi de Türk tüketicisinin dikkatini çekti ve markanın pazarda hızla güçlenmesini sağladı. Markanın TIGGO serisi, özellikle SUV alanında mükemmel performansı, lüks kokpiti ve akıllı sürüş deneyimi ile son derece rekabetçi bir pazarda öne çıkarken, OMODA serisi ise şık ve kişiselleştirilmiş bir görünümü ve yenilikçi teknoloji donanımlarıyla beğeni topluyor. Güncellenen SUV modellerin pazara sunulması, Chery’nin Türkiye pazarında daha da yoğunlaştığını göstermekle kalmıyor, aynı zamanda markanın Türk tüketicilere daha mükemmel ve akıllı bir sürüş deneyimi sunma çabasını da gösteriyor.

Lüks ve kalite algısı artırıldı!

Chery’nin iddialı SUV’larını hızla en çok satan modeller arasına yükselten Türk tüketicileri, yenilenen araçlardan daha fazlasını bekliyor. Kullanıcılar özellikle TIGGO 8 Pro Max’taki 1.6 TGDI motorun zorlu Türkiye yol koşullarında üstün bir performans sunmasını talep ediyor. Görünüm ve iç tasarım açısından da geliştirilen TIGGO 8 Pro Max, daha lüks ve gösterişli bir ön ızgara tasarımına sahip. Düz logo olağanüstü sade bir görünüm sergiliyor. Ayrıca Türkiye yol koşullarına daha uygun olan 19 inç’lik Continental lastikler kullanılıyor. Yatay tasarımlı ve kesintisiz olarak uzanan arka aydınlatma grubunun içindeki üç boyutlu ışık sütununda şehrin silüeti görülebiliyor ve günlük hayatın koşturmacasında ışıltılı bir manzara ortaya çıkıyor. İç tasarım üç set gösterge tasarımı ile 24,6 inç çift ekranlı bir tasarımla dikkat çekiyor. Ayrıca her ayrıntı gelişmiş bir lüks ve kalite algısı oluşturuyor. Teknoloji donanımları açısından yeni otomobil, Chery'nin akıllı teknoloji alanındaki lider konumunu sürdürüyor. Konuşma ve Ses Etkileşimi ve ADAS yardımcı güvenlik sistemleri gibi ileri teknolojik donanımlar sürüşü daha rahat hale getiriyor. Chery, tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamak ve daha fazla Türk kullanıcının kaliteli bir otomobilin keyfini sürmesini sağlamak adına, erişilebilir fiyat ve zengin donanım yaklaşımını sürdüren ve mükemmel performansa sahip üç modeli pazara sundu.

Yeni bir eğilime öncülük edecek!

Etkinlik günüyle birlikte Chery TIGGO 7 Pro Max, TIGGO 8 Pro Max ve OMODA 5 PRO olmak üzere üç yeni model, daha önce de olduğu gibi Türkiye otomobil pazarına canlılık ve heyecan katmaya devam edecek. Etkinliğin en çok dikkat çeken noktalarından biri; TIGGO 7 Pro Max, TIGGO 8 Pro Max ve OMODA 5 PRO olmak üzere Chery markasına ait üç önemli modelinin Türkiye'de ilk kez halka açık bir şekilde sergilemesi oldu. Bu üç model ileri otomotiv teknolojisi ve gelişmiş tasarımı mükemmel bir şekilde harmanlıyor ancak aynı zamanda performans noktasında önemli iyileştirmeler barındırıyor. Ayrıca alan, konfor ve akıllı teknoloji donanımları açısından da gelişti ve böylece sürücülere daha rahat ve güvenli bir seyahat deneyimi sunar hale geldi. Düzenlenen etkinlik, otomobil sahipleri için bir paylaşım ortamı da oluşturdu. Böylece bazı kullanıcılar Chery markası ile ilgili hikayelerini ve deneyimlerini paylaştı. Bu gerçek hikayeler, daha fazla insanın Chery markasının sıcaklığını ve cazibesini anlamasını sağlarken, aynı zamanda tüketicilerin markaya aidiyet duygusunu daha da derinleştirdi.

Chery, Türkiye’de büyümeye kararlı!

Bu etkinlik, Chery’nin Türkiye pazarında daha da gelişme konusundaki kararlılığını göstermekle kalmıyor, aynı zamanda Chery ve otomobil sahipleri arasındaki yakın bağı ve müşteri odaklı hizmet ilkesinin getirdiği yüksek müşteri memnuniyetini de gözler önüne seriyor. Chery Automobile, bu toplantı ile sadece en güncel ürün başarılarını ve teknolojik gücünü Türkiye pazarına göstermekle kalmadı, aynı zamanda markanın tüketici talebine ilişkin derin öngörüsünü ortaya koydu ve gelecekteki seyahat trendlerini tam olarak anladığını gösterdi. Chery, Türk tüketicilere daha uygun ve akıllı seyahat çözümleri sunarak pazar talebini karşılayan, daha kaliteli otomobil ürünlerini pazara sunmaya devam edecek.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.