MHK 2024-2025 sezonu yaz seminerinin resmi açılış töreni yapıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nun katılımıyla Merkez Hakem Kurulu (MHK) 2024-2025 sezonu yaz seminerinin resmi açılış töreni Riva’da gerçekleşti.

MHK 2024-2025 sezonu yaz seminerinin resmi açılış töreni yapıldı
Yayınlama: 29.07.2024
2
A+
A-

TFf'den yapılan açıklamaya göre, Merkez Hakem Kurulu (MHK) 2024-2025 sezonu yaz seminerinin resmi açılış töreni Riva'da Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hacıosmanoğlu'nun yanı sıra TFF Başkan Vekilleri Mecnun Otyakmaz ve Fuat Göktaş, Genel Sekreter Abdullah Ayaz, MHK Başkanı Dr. Ferhat Gündoğdu, MHK Üyeleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Futbol Federasyonu MHK Başkanı Abdullah Özsusuzoğlu, Temsilciler Kurulu Başkanı Şerafettin Bural ve PFDK Başkanı Celal Demirtürk ile hakemlerin katılımıyla yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan MHK Başkanı Dr. Ferhat Gündoğdu, sezonu hakkaniyetli bir şekilde tamamlayacaklarını ve kamuoyunun beklentilerini göz önünde bulundurarak hakemlerin daha az konuşulduğu bir ortam sağlamayı hedeflediklerini belirterek şunları söyledi:

“Hakemler olarak hatalarımızın insani olduğunu kanıtlamamız ve güven eksikliğini gidermemiz gerekiyor. Eğitim ve teknoloji odaklı çalışacağız, performans değerlendirmelerinde teknolojiyi kullanacağız. Kısa, orta ve uzun vadeli hedeflerimizi açıklayacağız ve disiplinli bir şekilde hareket edeceğiz. Şeffaf olmaya ve hesap vermeye hazır olacağız.”

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu yaptığı konuşmada ise Türk hakemlerine güvendiklerini vurgulayarak “Tek istediğimiz bir şey var, adil ve adaletli olmak. Biz sizlerin arkasında dağ gibi duracağız. Size yapılan hakaret size yapılmıyor, bu ailenin tüm üyelerine, yönetici arkadaşlarıma, şahsım olarak da bana yapılmış kabul edeceğim. Bunu samimiyetimle söylüyorum. Biz bir duruş sergileyeceğiz. Biz size bu ortamı sağlayacağız, sizin yükünüzü alacağız” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.