Vertiv Liebert GXE 1-3kVA UPS, 230V uygulamalar için gerekli temel güç korumasını sağlıyor

Vertiv, Asya, EMEA ve Latin Amerika’daki dağıtılmış BT ağları ve Edge Bilişim Uygulamaları için tek fazlı kesintisiz güç kaynağı portföyünü genişletiyor.

Vertiv Liebert GXE 1-3kVA UPS, 230V uygulamalar için gerekli temel güç korumasını sağlıyor
Yayınlama: 29.07.2024
0
A+
A-

Kritik dijital altyapı ve süreklilik çözümlerinin küresel sağlayıcısı Vertiv, edge bilişim uygulamaları için tasarlanmış 230V uygulamaları için çevrimiçi çift dönüşümlü tek fazlı kesintisiz güç kaynağı (UPS) Vertiv™ Liebert® GXE'nin 1kVA ile 3kVA arasındaki kapasite modellerini tanıttı. Yeni modellerin eklenmesiyle, Liebert® GXE ailesi artık 1kVA'dan 10kVA'ya kadar geniş bir kapasite aralığında sunuluyor ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA), Asya ve LATAM depolarından hemen sevkiyata hazır bulunuyor.

Liebert® GXE 1-3KVA UPS, kompakt bir kule modeli olarak veya esnek bir raf/kule dönüştürülebilir tasarım halinde sunuluyor. Çevrimiçi modda yüzde 91'e, ECO modunda ise yüzde 96'ya kadar yüksek verimlilik sağlıyor. Uzun ömürlü bir akü yönetim sistemiyle akü ömrünü uzatıyor ve değiştirme ihtiyacını en aza indiriyor. Ayrıca, 0.9 değerindeki yüksek çıkış güç faktörü sayesinde belirli bir alanda daha fazla aktif yükün bağlanmasına imkan tanırken, çevrimiçi çift dönüşüm teknolojisi ile ekipmanları güç kesintilerinden koruyor.

Liebert GXE raf/kule modelleri, AC şebeke kesintileri sırasında uzun süreli yedekleme gerektiren uygulamalar için ölçeklenebilir çalışma süresi sunuyor. Bunu, dört adede kadar harici akü kabini ekleyerek ve güçlü 6 Amper dahili şarj cihazı ile hızlı şarj sağlayarak gerçekleştiriyor. Çalışırken değiştirilebilen VRLA aküler, uzman personel gerektirmeden veya yükleri kapatmadan değiştirilebiliyor; böylece sorunsuz bir operasyon süreci ve bakım maliyetlerinde azalma sağlıyor.

Liebert GXE, UPS durumu hakkında bilgi veren, kullanımı kolay, sezgisel ve kullanıcı dostu bir LCD renkli ekran sunuyor. Bu ünite, opsiyonel Vertiv™ Liebert® Intellislot™ Unity İletişim Kartı ve ücretsiz olarak indirilebilen Vertiv™ Power Insight yazılımı ile BT altyapısına hızlı ve kolay erişim için uzaktan izleme özellikleri sağlıyor. Son olarak, Vertiv, ülke ve UPS modeline bağlı olarak sınırlı garanti uzatmaları, Güç Acil Durum paketleri ve diğer seçenekler gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor.

Vertiv EMEA bölgesindeki BT ve edge uygulamalardan sorumlu kanal başkan yardımcısı Andrea Ferro, “Dijitalleşmenin hızlı ilerlemesi, yapay zeka ve veri hizmetlerine olan artan talep, ağın uç noktalarında bile güç sürekliliğini tüm işletmeler için giderek daha önemli hale getiriyor. Liebert GXE, enerji verimli ve güvenilir güç koruması sağlayarak, küçük ve orta ölçekli işletmelerin bu dağıtılmış uygulamalarda operasyonlarını sürdürmelerine yardımcı oluyor” dedi.

UPS, tek fazlı UPS sistemleri için tasarlanmış kapsamlı bir dizi sınırlı garanti uzatması ve servis programıyla birlikte sunuluyor. Bu servis programları belirli ülkelerde mevcut olarak bulunuyor; belirli kullanılabilirlik için Vertiv.com adresini ziyaret edebilir veya yerel temsilcinizle iletişime geçebilirsiniz.

Vertiv’in BT kanal portföyünün bir parçası olan Liebert GXE, katılımcı ülkelerdeki EMEA bayilerinin Vertiv Teşvik Programı (VIP), aracılığıyla puan kazanmasını sağlıyor, bu da iş ortaklarının herhangi bir raporlamaya ihtiyaç duymadan kolaylıkla ödüllendirilmesini beraberinde getiriyor. Bonus puanlar, Vertiv İş Ortağı Portalına aylık olarak yükleniyor ve iş ortağının bunları kullanması için yalnızca portala giriş yapması gerekiyor.

Vertiv ve kanal portföyü hakkında daha fazla bilgi için Vertiv.com adresini ziyaret edebilirsiniz. “İş Ortakları” ve “Şimdi Başvur” seçeneklerine tıklayarak Vertiv'in sunduğu tüm avantajlardan yararlanabilirsiniz.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.