İç Anadolu Belediyeler Birliği, Yenimahalle personeline eğitim verildi

Yenimahalle Belediyesi, İç Anadolu Belediyeler Birliği (İABB) tarafından bağlı belediyelerin Yazı İşleri Müdürlüklerine yönelik düzenlenen “Yazışma Kuralları” konulu eğitime ev sahipliği yaptı.

İç Anadolu Belediyeler Birliği, Yenimahalle personeline eğitim verildi
Yayınlama: 29.07.2024
1
A+
A-

İABB tarafından ilk kez düzenlenen, yazı işleri müdürleri, servisleri, işleyiş ve yasal mevzuat gibi önem arz eden hususların etraflıca işlendiği eğitim programında katılımcılara sertifikalarını İABB Başkanı Fethi Yaşar verdi.

Eğitime katılan yazı işleri müdürlüğü personel ve yöneticilerine kısa bir konuşma yapan Başkan Yaşar, “İABB olarak dönem itibariyle mevzuat ve resmi kurumlar arası yazışmalarda oluşabilecek bir yanlışlığın önüne geçmek amacıyla eğitimler düzenliyoruz. Belediyelerin en önemli müdürlüklerinden biri olan Yazı İşleri Müdürlüğü için ilk kez gerçekleştirdiğimiz bu eğitimleri, Mali İşler, İmar gibi diğer birimler için ayrı olarak düzenlemeye devam edeceğiz.'' dedi.

Yaşar, belediyelerin vatandaşa kaliteli hizmet götürmek, hakkını korumak için hukuka ve yönetmeliklere bağlı kalmak zorunda olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

''Uygulanan bu yönetmelikler her gün değişim gösteriyor. Bu nedenle personelin de değişen bu yönetmelikler konusunda bilgi sahibi olması ve kanuna uygun hareket etmesi için bunun gibi eğitimlerin düzenlenmesi büyük önem arz ediyor. İABB olarak bağlı belediye personellerinin bilgilenmesi ve gelişimi için yaptığımız bu eğitimleri sürdüreceğiz.” 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.