Kayseri’nin Kocasinan ilçesindeki yol yapım çalışmaları tamamlandı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 50 milyon TL yatırım maliyeti ile 27 bin ton sıcak asfalt kullanarak, Kocasinan ilçesinde yol yapım çalışmalarını tamamlayarak, hizmete açtı.

Kayseri’nin Kocasinan ilçesindeki yol yapım çalışmaları tamamlandı
Yayınlama: 29.07.2024
0
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, yol platformu bozuk olan gerek trafik yoğunluğu gerekse de ağır tonajlı araçların geçmesi nedeniyle sık sık bozulan ve sürekli bakım, onarıma ihtiyaç duyan Kocasinan ilçesi Erkilet, Kemer, Emmiler ve Taşhan mahalleleri arasında bir çalışmayı tamamladı.

Kemer Mahallesi girişinde yer alan bozukluklar trimer ile sökülerek sıcak asfalt dökülürken, Çevril mahalle yolu kavşağı olan Taşhan mahalle yolu 3,5 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yapan ekipler, Kemer mahalle yolu bağlantısı olan Emmiler mahalle yolu 5,6 kilometre yolun genişletme çalışmaları ve dolgu ile alt temel malzeme serilme çalışmalarını da tamamlayıp, sıcak asfalta hazır hale getirdi.

Yol çizgileri de çekilerek hizmete açılan bu projede, yol genişletme, güçlendirme, sıcak asfalt (Bitümlü Sıcak Karışım) ve sanat yapıları için 51 milyon 157 bin TL harcandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.