CMG ve Grup Mediapro iş birliğine vardı

Çin Medya Grubu (CMG) ve İspanyol Grup Mediapro dün Barselona’da bir iş birliği mutabakat zaptı imzaladı.

CMG ve Grup Mediapro iş birliğine vardı
Yayınlama: 28.07.2024
2
A+
A-

Çin Medya Grubu (CMG) ve İspanyol Grup Mediapro dün Barselona’da bir iş birliği mutabakat zaptı imzaladı. İki taraf, medya kaynak paylaşımı, görsel-işitsel programı yapımı ve yeni teknolojilerin yenilikçi uygulaması gibi alanlarda iş birliği anlaşmasına vardı.

Çin Komünist Partisi (ÇKP) Merkez Komitesi Tanıtım Departmanı Başkan Yardımcısı ve Çin Medya Grubu (CMG) Başkanı Shen Haixiong yaptığı konuşmada, Paris Olimpiyat Oyunları için en çok yayın projesi ihalesini kazanan uluslararası medya olarak CMG’nin teknolojik avantajlarını öne çıkararak uluslararası spor oyunları için birinci sınıf yayıncılık standartlarıyla küresel izleyicilere en üst düzey Olimpiyat Oyunları görsel-işitsel hizmeti sunacağını belirti.

Grup Mediapro’nun spor oyunları yayıncılığı ve yapay zeka teknolojisini araştırma ve geliştirme konusunda zengin deneyimlere ve verimli kazançlara sahip olduğunu hatırlatan Shen Haixiong, her iki tarafın bu iş birliğiyle spor oyunları, film ve dizi yapımı, teknolojik yenilik ve diğer alanlardaki alışverişini güçlendirmesi ve Çin ile İspanya arasındaki dostluk köprüsü kurmayı umduklarını ifade etti.

Grup Mediapro Başkanı Tatxo Benet, CMG’nin Olimpiyat Oyunları’nın kapanış töreni ve atletizm 8K uluslararası kamu sinyal prodüksiyonu da dahil olmak üzere bir dizi yayın ve habercilik görevi üstlendiğini ve bunun CMG’nin güçlü medya gücü gösterdiğini söyledi.

Tatxo Benet, grubun kuruluşundan bu yana geçen 30 yılda Grup Mediapro’nun spor telif hakları ve görsel-işitsel hizmetler gibi alanlarda olgun bir stratejik düzen oluşturduğunu ve CMG ile iş birliği konusunda geniş vizyona sahip olduğunu ifade etti.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.