KAYMEK, üç farklı noktada YKS Tercih Danışmanlığı Merkezi hizmeti veriyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘öğrenci dostu’ hizmet anlayışıyla düzenlenen YKS Tercih Danışmanlığı Merkezi’ne gençler yoğun ilgi gösteriyor.

KAYMEK, üç farklı noktada YKS Tercih Danışmanlığı Merkezi hizmeti veriyor
Yayınlama: 27.07.2024
3
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘öğrenci dostu’ hizmet anlayışıyla düzenlenen YKS Tercih Danışmanlığı Merkezi’ne gençler yoğun ilgi gösteriyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk ile İşletmeler ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, merkezi ziyaret ederek gençlerin tercih heyecanına ortak oldu.

Gençlere özel önem veren Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi uzmanlarınca öğrencilere tercih süresi boyunca ücretsiz tercih danışmanlığı ve rehberlik hizmeti veriliyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin on binlerce insana hizmet veren mesleki eğitim ve kurslarla adından söz ettiren kuruluşu KAYMEK tarafından hazırlanan YKS Tercih Danışmanlığı Merkezi, Hunat Hatun Medresesi, KAYMEK İhtisas Merkezi ve Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi olmak üzere üç merkezde hizmet veriyor.

25 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında YKS Tercih Danışmanlığı hizmeti ücretsiz bir şekilde gençlerin en doğru tercihi yapmaları için yanında yer alıyor.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.