Ünlü rapçi Motive, “Die 4 Hype” konserini son kez İstanbul Festivali’nde gerçekleştirecek!

Türkiye’nin en çok dinlenen rap sanatçılarından Motive, ilk olarak İstanbul Festivali’nde Die 4 Hype konseptiyle başladığı konser serisinin sonuncusunu yine İstanbul Festivali’nde gerçekleştirecek.

Ünlü rapçi Motive, “Die 4 Hype” konserini son kez İstanbul Festivali’nde gerçekleştirecek!
Yayınlama: 26.07.2024
0
A+
A-

14 Ağustos’ta ikinci kez İstanbul Festivali sahnesinde sevenleriyle buluşmaya hazırlanan rap dünyasının sevilen ismi Motive, Die 4 Hype konseptli son konserini İstanbul Festivali’nde gerçekleştirecek.

Motive, Die 4 Hype konserinde ilk kez İstanbul Festivali’nin ikinci yılında 100 binden fazla kişiyle buluşturmuştu. Sahne şovlarıyla rap müzik tutkunlarını etkileyen konseptin detaylarını Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Die 4 Hype’ın ilk afişini sosyal medya hesabında paylaşarak takipçilerini konsere davet eden Motive, ‘’Die 4 Hype’ın ilk konseri 4 Ağustos’taydı. İlk afişi de buydu, sanki dün gibi. Şimdi ise yenisi 14 Ağustos’ta. Bizim için Die 4 Hype için hazırladığımız dördüncü ve son konseri olacak. Bu konsepti kaçıranlar üzülüyor o yüzden daha erken paylaşıyorum ki gerçekten izlemek isteyenler yetişebilsin. Konseri yeni albümün introsuyla açıyoruz. Yine kendine has bir konseptle.’’

2023 yılında 800 bini aşkın ziyaretçiyi ağırlayan İstanbul Festivali, bu yıl 2-18 Ağustos tarihleri arasında Festival Park Yenikapı’da yüz binlerce ziyaretçisini 17 gün boyunca en sevilen sanatçılarla buluşturacak.

300 TL’den başlayan erişilebilir fiyatlarla sunulan festivalin biletleri istanbulfestivali.com web sitesi üzerinden satın alınabiliyor. 

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.