Divanev’den yaşam alanlarına Akdeniz stili

Sıcak yaz günlerini hissettiğimiz bu günlerde, Akdeniz stilinin iç ısıtan atmosferini evinize taşıyan Divanev’in Puerta Serisi ile yaşam alanlarınıza canlılık katabilirsiniz.

Divanev’den yaşam alanlarına Akdeniz stili
Yayınlama: 26.07.2024
1
A+
A-

Evinizin her köşesinde Akdeniz ruhunu yaşayacağınız yeni koleksiyonda doğal dokular ve açık renkler ön plana çıkarken, fonksiyonel özellikleri sayesinde konforunuzdan da ödün vermeyeceksiniz.

Yataş Grubu’nun yurt içi ve yurt dışında hızla büyüyen mobilya markası Divanev, yeni Puerta Serisi ile yaz mevsiminin enerjisini evlerinize taşıyor. Evinizi zamansız bir güzelliğe kavuşturan Divanev’in modern ve yalın tasarıma sahip mobilyaları iç mekanda rahat bir hava estirirken aynı zamanda kullanışlı seçenekler de sunuyor.

Divanev’den yaşam alanlarına Akdeniz stili

Yaşam alanlarınıza fonksiyonellik katıyor

Divanev'in Puerta koleksiyonu modernlik ve fonksiyonelliğin estetik birleşimini tasarımlarına yansıtıyor. Özel işçiliği ve oturumu destekleyen sırt minderleri sayesinde konfor ve estetiği bir araya getiren Puerta Koltuk Takımı modern ve yalın tasarımıyla dikkat çekiyor. Keten görünümlü kumaşı ve farklı renk alternatifleriyle her zevke uygun zengin bir kombinasyon seçeneği sunan koltuk takımı, hareketli sırt mekanizmalı yatak özelliğiyle de yaşam alanlarına fonksiyonellik katıyor. Açık renk mobilya seçimi ile hem estetik hem de kullanışlı imkanlar sunan koleksiyonda ferah bir oturma alanı sizleri bekliyor.

Doğadan ilham alan renklerle kombinlenen ahşap mobilyalar, Akdeniz stilini modern bir görünümle tamamlıyor. Koleksiyona özel hazırlanan ahşap ayak çalışması yaşam alanına sıcak ve samimi bir dokunuş sağlıyor. Panel serisiyle uyumlu ahşap detaylara sahip koltuk takımı ve ahşap kollu berjer tasarımı sıcak ve samimi bir ortam yaratarak salon dekorasyonunu büyük ölçüde tamamlamanızı sağlıyor. Yüksek ayak yapısı ile ev temizliğinde avantaj sağlayan koltuk takımı, kolay temizlenebilen kumaş özelliği sayesinde mobilyalarınızda uzun ömürlü kullanım imkanı da sunuyor.

Divanev’den yaşam alanlarına Akdeniz stili

Geleneksel Çinili tasarımlar sehpalara taşınıyor

Akdeniz stilinin öne çıkan geleneksel çizgilere sahip çinili tasarımları orta sehpalara taşıyan Puerta Sehpa Serisi, konik formda özel tasarım yan sehpa ve puf ile bütünleşiyor. Orta üst tablada seri stilini yansıtan traverten kullanımı sayesinde gelenekselliği korurken aynı zamanda modern bir tasarım örneği sunuyor. Salonun geniş ve kullanışlı görünmesini sağlayan orta sehpalar hem renk uyumu hem de tamamlayıcılığı açısından koleksiyona renk katıyor.

Keyifli anlarınıza eşlik edecek yemek masaları

Gün içerisinde en çok vakit geçirdiğimiz ve sevdiklerimizle keyifli anlar paylaştığımız evlerimizin her köşesine doğal ve sade bir görünüm sağlamak için hazırlanan Puerta Yemek Odası takımı traverten dokusuna sahip yemek masası ile stili tamamlarken, sabit ve açılır olmak üzere iki masa alternatifi de sunuyor. Opsiyonel bir kullanım sunan yemek odası takımı, daha fazla alan ve esneklik sağlıyor. Evinizin ölçüsüne uygun olarak seçebileceğiniz masa alternatiflerini iki farklı sandalye tasarımı ile eşleştirebilirsiniz.

Dolap ve çekmecenin bir arada kullanıldığı konsol tasarımı ve konsola derinlik katan işçilikli üst tabla ile uyumlu çıtalı kapak tasarımı serinin bütünlüğünü yansıtırken fonksiyonelliği ve estetiği bir arada sunuyor. Akdeniz stili ile uyumlu çizgilere sahip jüt ipli özel ayna tasarımı ise açık tonlardaki yemek odası takımına eşlik ediyor.

Ahşap ve beyaz rengin uyumu

Yaşam alanlarına sakinlik veren Akdeniz stilinin vazgeçilmezi açık tonlardaki ahşap ve beyaz rengin uyumunu yakalayan Puerta Yatak Odası takımıyla evinizde huzurlu bir ortam yaratabilirsiniz. Rahatlatıcı bir iç mekan görüntüsü sağlayan yatak odası dekorasyonu sayesinde her güne zinde başlayabilirsiniz.

Geniş depolama alanı sağlayan üç farklı gardırop alternatifi ve çekmece fonksiyonu ile odanızda eşyalarınıza daha fazla alan ayırabilir, farklı tasarımlara sahip baza ve yatak başlığını duvarınızla uyumlu bir şekilde kullanabilirsiniz.

Yatak odası takımında ahşabın sıcaklığını tamamlayan cibinlik uygulaması ise koleksiyonun en dikkat çeken parçası olarak yer alıyor. Akdeniz ruhunu odanıza taşıyan dokunuşlar sayesinde zamansız modern stili yaşam alanınızda yakalayabilirsiniz.

Divanev’den yaşam alanlarına Akdeniz stili

 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.