“100 Suriyeli kadın ve erkek otele saldırdı” iddiasına ilişkin açıklama

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), “Suriyeliler İncekum sahilinde terör estirdi. 100 Suriyeli kadın ve erkek otele saldırdı” iddiasının doğru olmadığını duyurdu.

“100 Suriyeli kadın ve erkek otele saldırdı” iddiasına ilişkin açıklama
Yayınlama: 25.07.2024
2
A+
A-

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), “Suriyeliler İncekum sahilinde terör estirdi. 100 Suriyeli kadın ve erkek otele saldırdı” iddiasına yönelik açıklama yaptı.

DMM'nin yaptığı açıklamaya göre Silifke İlçesi Taşucu Mahallesi İncekum mevkiinde, 20 Temmuz 2024 tarihinde Türk asıllı Alman vatandaşı 5 kişi ile 2 Türk vatandaşı arasında sahildeki duş sırası yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Açıklamada iddiaya yönelik şu ifadeler yer aldı:

“Olay yerinde bulunan vatandaşların ve sivil jandarmanın müdahale etmesi üzerine kavga büyümeden sonlanmıştır. Şahıslar Taşucu Jandarma Karakoluna götürülmüş, ifadeleri alınmış, kavgaya karışan şahıslar ve tartışmanın başladığı yer olan işletme sahibi birbirlerinden şikayetçi ve davacı olmamıştır. Cumhuriyet Savcısından alınan talimat doğrultusunda adli işlemler yapılmıştır. Kamuoyunu provoke etmeye yönelik paylaşımlara itibar etmeyiniz.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.