Medya ve İletişim İstişare Konseyi, 5 dernek aracılığıyla kuruluyor

Ekonomi Gazetecileri Derneği, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği, İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği, Kurumsal İletişimciler Derneği ve Magazin Gazeteciler Derneği yönetim kurulları; Medya ve İletişim İstişare Konseyi’nin kurulmasını kararlaştırdı.

Medya ve İletişim İstişare Konseyi, 5 dernek aracılığıyla kuruluyor
Yayınlama: 25.07.2024
3
A+
A-

Ekonomi Gazetecileri Derneği, Türkiye Halkla İlişkiler Derneği, İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği, Kurumsal İletişimciler Derneği ve Magazin Gazeteciler Derneği yönetim kurulları; Medya ve İletişim İstişare Konseyi’ni kuruyor.

Medya ve İletişim İstişare Konseyi; medya ve iletişim meslek örgütlerinin bilgi birikimi ile deneyimlerini bir araya getirerek meslek standartlarını yükseltmeyi, iş yapma şekillerini iyileştirmeyi misyon edinecek.

Konsey, disiplinler arası iletişimi artırarak yaşanabilecek sorunları da en aza indirmeyi, gelişen ve değişen iletişim dünyasında mesleki kavramlar ile iş disiplinlerinin yeniden gözden geçirilmesi ayrıca üyelerin bu kurallara uymasının teşvik edilmesi ve sektörün gelişimine destek olunması amaçlanıyor.

Öte yandan konsey, kamu yararını gözeterek, sektörün elde ettiği kazanımları koruyarak, geliştirmek amacıyla açık, şeffaf ve herkese eşit mesafede hareket ederek, gerektiğinde taraflar arasında yaşanan sorunların çözüme kavuşturulmasında da etkin rol oynayacak.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.