ATSO Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Oy Birliğiyle Yusuf Hacısüleyman Seçildi

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Yusuf Hacısüleyman oy birliğiyle seçildi. Bu karar, 17 Ekim 2022 tarihinde ATSO Yönetim Kurulu Başkanı seçilen ve 19 Temmuz 2024 tarihinde yaşadığı elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden merhum Ali Bahar’ın vefatının ardından alındı.

ATSO Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Oy Birliğiyle Yusuf Hacısüleyman Seçildi
Yayınlama: 24.07.2024
5
A+
A-

Seçim Süreci

Toplantıda, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Boğaçhan Göksu, Yusuf Hacısüleyman’ı ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı için aday gösterdi. Başka bir adayın çıkmaması üzerine yapılan seçim sonucunda, Hacısüleyman oy birliğiyle ATSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi.

Yeni Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Yusuf Hacısüleyman’ın ATSO Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilmesinin ardından, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine Hacısüleyman’ın önerisiyle Hakan Pakalın aday gösterildi. Başka bir adayın çıkmaması üzerine gerçekleştirilen seçim sonucunda, Hakan Pakalın oy birliğiyle yeni Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak seçildi.

Yönetim Kurulu Üyeleri

Seçim, Yusuf Hacısüleyman, Boğaçhan Göksu, Hakan Pakalın, Murat Totoş, Hatice Öz, Hüseyin Sarı, Mustafa Yayla, Mehmet Dikmen, Ali Özgür Karagöz, Ahmet Kasapoğlu ve Behçet Ülker’den oluşan 11 kişilik yönetim kurulu tarafından yapıldı.

Bu gelişmelerle birlikte ATSO, merhum Ali Bahar’ın ardından yönetimdeki görev değişikliklerini tamamlayarak, yeni başkan Yusuf Hacısüleyman önderliğinde çalışmalarına devam edecek.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.