Yenimahellelilere 35 bin porsiyon aşure dağıtıldı

Yenimahalle Belediyesi Muharrem ayı dolayısıyla bu yıl da ilçenin dört bir yanında 35 bin porsiyon aşureyi Yenimahalelilere dağıttı.

Yenimahellelilere 35 bin porsiyon aşure dağıtıldı
Yayınlama: 24.07.2024
2
A+
A-

Binlerce Yenimahalleli aşure kazanları önünde uzun kuyruklar oluştururken Demetevler Cuma Pazarı, Karşıyaka İş Merkezi önü, Ragıp Tüzün Parkı, Batıkent Murat Karayalçın Parkı, Şentepe Müslüm Gürses Parkı ve Ata Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde aşureler vatandaşlara pay edildi.

Vatandaşlarla aşure programı nedeniyle bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Muharrem Ayı, birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğunu simgeleyen kutsal bir aydır. Muharrem ayının, ülkemizin birlik, beraberlik ve refahına vesile olmasını; tutulan oruçların, yapılan ibadetlerin kabul olmasını diliyorum. Aşure birçok çeşidin bir araya gelerek oluşturduğu çok lezzetli bir tatlıdır. Biz de tıpkı aşure gibi farklılıklarımızla birlikte güzeliz. Aşure Günü'nde paylaşmanın ve yardımlaşmanın önemini bir kez daha hatırlayalım ki paylaşmanın bereketi hepimizle olsun.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.