Muratpaşalı kick bokscular şampiyon oldu

Muratpaşa Belediyespor’un kick bokscu Hasan Mert Kızıl’ın yetiştirdiği sporcular Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun Antalya ve Konya’da düzenlediği turnuvalarda şampiyon oldu.

Muratpaşalı kick bokscular şampiyon oldu
Yayınlama: 24.07.2024
1
A+
A-

Kick boksla ilk kez Muratpaşa Belediyesi Spor Okulları’nda tanışan sporcular, Antalya ve Konya’da 2024’te düzenlenen Türkiye Kick Boks Federasyon şampiyonalarında dereceler elde etti.

Şampiyonluk ve dereceler elde eden sporcular, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret etti.  Ziyarette antrenörleri Kızıl ve Muratpaşa Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Yılmaz da yer aldı.

Mehmet Ündar 94 kilogram gençler kategorisinde, Kamile Nur Karacan ise +36 kilogram minikler kategorisinde Türkiye şampiyonluğu yaşadı.

Gülcan Su Karacan 32 kilogram minikler kategorisi ve Efe Fidan 71 kilogram gençler kategorisinde Türkiye 2’ncisi olurken Lara Naz Senekci 60 kilogram gençler kategorisinde, Nihal Kara ve Atalay Fidanlar ise yıldızlar kategorisinde 3’üncülük elde etti.

2 Dünya, 2 Avrupa ve 17 Türkiye şampiyonluğuna imza atmış olan Kızıl, yetiştirdiği sporcuların başarılarının devamını diledi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.