Harris: Halkı ön planda tutan bir başkan olacağımı biliyorsunuz

Washington, 24 Temmuz (Hibya) – Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkan Yardımcısı Kamala Harris, halkın gücüne dayanan bir kampanya yürüttükleri için, halkı ön planda tutan bir başkan olacağını vurguladı.

Harris: Halkı ön planda tutan bir başkan olacağımı biliyorsunuz
Yayınlama: 24.07.2024
2
A+
A-

ABD Başkan Yardımcısı Harris, halkın gücüne dayanan bir kampanya yürüttüklerinin altını çizerek “Az önce son dakika haberleri aldık; başkanlık kampanyası tarihinde tabandan gelen bağış toplama açısından en iyi 24 saati geçirdik.” açıklamasını yaptı.

Halkın gücüne dayanan bir kampanya yürüttükleri için, halkı ön planda tutan bir başkan olacağını vurgulayan Harris”Bu seçimde her birimiz şu soruyla karşı karşıyayız: Ne tür bir ülkede yaşamak istiyoruz? Özgürlük, merhamet ve hukuk ülkesinde mi yoksa kaos, korku ve nefret ülkesinde mi yaşamak istiyoruz? Ve işte bu anın güzelliği: Hepimizin bu soruyu yanıtlamak için gücü var.” dedi.

Harris, gücün halkın elinde olduğuna dikkat çekerek “Üreme özgürlüğüne inanan bizler, Donald Trump'ın aşırı kürtaj yasaklarını durduracağız; çünkü kadınların bedenleri hakkında karar vermelerine güveniyoruz. Kongre üreme özgürlüklerini geri getiren bir yasa çıkardığında, Başkan olarak ben bu yasayı imzalayacağım. Donald Trump’ın 2025 gündemini okuduğunuzda, Sosyal Güvenlik ve Medicare’i kesmeyi, milyarderlere vergi indirimi yapmayı, Uygun Fiyatlı Bakım Yasası’nı sona erdirmeyi ve daha fazlasını planladığını göreceksiniz. Geriye dönmüyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Herkesin sadece geçinmek değil, ilerlemek için fırsatlara sahip olduğu bir geleceğe inandıklarını belirten Harris, şöyle devam etti:

“Her işçinin sendikaya katılma özgürlüğüne sahip olduğu bir geleceğe inanıyoruz. Herkesin uygun fiyatlı sağlık hizmetine, uygun fiyatlı çocuk bakımına ve ücretli aile iznine sahip olduğu bir geleceğe inanıyoruz. Her yaşlının onurlu bir şekilde emekli olabileceği bir geleceğe inanıyoruz. Dolayısıyla bu, orta sınıfı güçlendirmenin başkanlığımın belirleyici bir hedefi olacağı anlamına geliyor.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.