Jaguar Health tarafından yürütülen ilaç araştırması

Jaguar Health Inc tarafından yürütülen ilaç araştırmasına ilişkin bilgi verildi.

Jaguar Health tarafından yürütülen ilaç araştırması
Yayınlama: 23.07.2024
2
A+
A-

Gen İlaç ve Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada şöyle denildi:

''Şirketimizin 20.03.2024 tarihinde, yüzde 6,6 oranında hissedar olduğu Jaguar Health Inc isimli şirket tarafından yapılan açıklamaya göre devam eden ilaç araştırmasına yönelik olarak ilk sonuçlar paylaşılmıştır.

Açıklamada, özetle bazı kanser endikasyonlarında ilacın etkinliğine dair anlamlı sonuçlar elde edilse dahi tüm endikasyonlarda anlamlı sonuçlar elde edilemediği ancak sürecin tamamen sona ermediği belirtilmiştir.

Jaguar Health Inc tarafından yürütülen çalışmaların veya faaliyetlerin Gen'in faaliyetlerine doğrudan bir etkisi bulunmamakta olup, şirketimiz tarafından yapılan herhangi bir projeksiyonda Jaguar Health Inc'nin faaliyetleri göz önünde bulundurulmamıştır. Bu nedenle, yürütülen çalışmanın sonuçlarının şirketimizin karlılığına veya hasılatına herhangi bir olumsuz etkisi öngörülmemektedir.

Öte yandan, Jaguar Health Inc'ye yapılan yatırımın toplamının şirketimizin aktif büyüklüğü içerisindeki payı yüzde 0,74 seviyesindedir. Bu nedenle, Jaguar Health Inc'de yaşanacak herhangi bir olumsuz durumun şirketimiz üzerinde önemli bir etkisinin olması beklenmemektedir.''
 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.