Hepsiburada, Temmuz ayında satış ve trafik rekoru kırdı

Hepsiburada, büyük ilgi gören Büyük Premium İndirimleri’nin süresini 2 gün daha uzattığını duyurdu. Hepsiburada, bu Temmuz ayında geçtiğimiz aya göre satış ve trafik rekoru kırdı. Ayın bitmesine bir hafta kala bir önceki aya göre satış adedi iki katına, site ziyaret sayısında ise 2,5 kat artış yaşandı.

Hepsiburada, Temmuz ayında satış ve trafik rekoru kırdı
Yayınlama: 23.07.2024
3
A+
A-

Hepsiburada, büyük ilgi gören Büyük Premium İndirimleri'nin süresini 2 gün daha uzattığını duyurdu.  Hepsiburada, bu Temmuz ayında geçtiğimiz aya göre satış ve trafik rekoru kırdı. Ayın bitmesine bir hafta kala bir önceki aya göre satış adedi iki katına, site ziyaret sayısında ise 2,5 kat artış yaşandı.

Hepsiburada,  üyelik bazlı sadakat programı Premium’un 2. yaşına özel 16-22 Temmuz tarihleri arasında başlattığı “Büyük Premium İndirimleri”nin de etkisiyle Temmuz ayını rekorla kapatıyor. Gösterilen ilgi sebebiyle kampanyayı 2 gün daha uzatacağını açıklayan Hepsiburada, kampanya döneminde birçok farklı kategoride, milyonlarca üründe sunduğu iindirim ve ödeme çözümleriyle tüketicilerin ihtiyaçlarını cüzdanlarını yormadan yapmalarını sağlıyor.

KOBİ’ler de kazanıyor

Temmuz ayında KOBİ’lerin de satışlarında artış gözlemlendi. 1-22 Temmuz tarihleri arasında toplam satışların yaklaşık yüzde 76’sı KOBİ’lerin mağazalarından gerçekleştirilerek ekonomiye de katkı sağlandı.

Hepsiburada Premium’a 350 bin yeni üye

Hepsiburada'nın tüm alışverişlerde kargo bedava, üyelik boyunca hediye BluTV üyeliği ve tüm alışverişlerden %3 kazanç gibi daha birçok avantaj sunduğu sadakat programı Hepsiburada Premium’a 350 bin yeni üye katıldı.

Hepsiburada Premium Worldcard sahipleri kazançlarına katladı

Hepsiburada’nın Yapı Kredi Bankası iş ortaklığıyla sunduğu Hepsiburada Premium Worldcard sahiplerine özel yüzde 10 Hepsipara kazancı ile kazançlarını katladı. Kart sahipleri aynı zamanda kargo bedava, peşin fiyatına 12 taksitle öde, Yemeksepeti’nde yüzde 10 kazan, ücretsiz Hepsiburada Premium üyeliği, Her 500 TL’lik alışverişine 100 TL değerinde Hepsiburada puan, BluTV hediyesi gibi ayrıcalıklardan da yararlandı.

Hepsiburada Premium Worldcard’a linkten başvurulabiliyor: https://www.hepsiburada.com/staticpage/212400733343651


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.