Bursa Festivali’nde sanatçılar müzikseverlerle buluştu

62. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında Bülent Ortaçgil, Jehan Barbur, Dilek Türkan, Zuhal Olcay ve Ceylan Ertem konser verdi.

Bursa Festivali’nde sanatçılar müzikseverlerle buluştu
Yayınlama: 23.07.2024
0
A+
A-

Merinos Parkı’nda gerçekleştirilen konserde, Ortaçgil, “Kadın Sesi Değmiş Şarkılar” özel projesiyle beğenilen eserlerini Bursalı hayranları için seslendirdi.

Ortaçgil'e, sahnede Jehan Barbur, Dilek Türkan, Zuhal Olcay ve Ceylan Ertem eşlik etti. Ortaçgil, gece sonunda ise dillerden düşmeyen “Benimle oynar mısın” şarkısını tüm kadın vokallerle ve hayranlarıyla birlikte söyledi.

Öte yandan 62. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında Merinos Parkı’ndaki konserin yanı sıra Balat Parkı’nda ise No Land Grubu sahne aldı. Farklı kültür ve coğrafyalardan gelen müzisyenlerin oluşturduğu müzik topluluğu No Land, İran, Azerbaycan ve Türkiye kültür yelpazesini dünya müziğiyle harmanlayarak, müzik tutkunlarının beğenisine sundu.

Yaptıkları müziği ''geniş kültür yelpazesiyle tüm zamanlara hitap eden bir müzik'' olarak tanımlayan No Land, vokal ve kemanda Kamil Hajiyev, basgitarda Çağatay Vural, elektrik gitarda Sahand Lesani, trompette Oğuz Can Bilgin, çelloda Ege Atalay, ritim gitarda Metin Kesik ve davulda Nihal Saruhanlı ile sahne aldı. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.