Otomobilen yeni şubesini Bağdat Caddesi’nde açtı

Tunalar Şirketler Topluluğu’nun ikinci el araç alım satım markası Otomobilen, kurumsal ofis ağını genişletmeye devam ediyor. Otomobilen’in on üçüncü hizmet noktası olma özelliğini taşıyan Bağdat Caddesi ofisinde, tüketicilerin ihtiyaç duyduğu güvenli ödeme altyapısı, sorunsuz alışveriş deneyimi ve satış sonrası hizmetleri tek bir çatı altında sunuluyor.

Otomobilen yeni şubesini Bağdat Caddesi’nde açtı
Yayınlama: 23.07.2024
3
A+
A-

Tunalar Şirketler Topluluğu’nun ikinci el araç alım satım markası Otomobilen, kurumsal ofis ağını genişletmeye devam ediyor. Otomobilen’in on üçüncü hizmet noktası olma özelliğini taşıyan Bağdat Caddesi ofisinde, tüketicilerin ihtiyaç duyduğu güvenli ödeme altyapısı, sorunsuz alışveriş deneyimi ve satış sonrası hizmetleri tek bir çatı altında sunuluyor.  Müşterilerimiz yeni ofisimizde rahat ve keyifli bir ortamda yenilenen www.otomobilen.com web sitemizde yer alan Türkiye genelindeki araçlarımızı uzman satış ekibimizle birlikte tüm detayları ile inceleyerek, kolay ve güvenilir bir satın alma deneyimi yaşayacaktır. 

Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla her marka ve modelden araç alım, satım ve takas işlemlerinin gerçekleştirildiği Otomobilen ofislerine bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşadığını belirten Otomobilen Genel Müdürü Kenan Bilirgen, “İstanbul’un en önemli merkezlerinden Bağdat Caddesi’nde açılışını yaptığımız yeni ofisimizle hizmet noktalarımızın sayısını 13’e yükselttik. Otomobilen olarak, araç parkımızı oluştururken ince eleyip sık dokuyarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik en uygun otomobilleri sunmaya özen gösteriyoruz. Bağdat Caddesi ofisimizde de geniş araç yelpazemiz, güvenli ödeme altyapımız, TSE onaylı bağımsız ekspertiz raporlu ve satış sonrası garantili araç hizmetlerimizle müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Uzman kadromuzla ikinci el araç deneyimini Otomobilen güvencesiyle daha fazla kişiye ulaştırmayı sürdüreceğiz” dedi.

Otomobilen Hakkında

Otomobilen, 100 yılı aşan köklü geçmişi ile Türkiye’nin en güvenilir ve önde gelen kuruluşlarından Tunalar Şirketler Topluluğu’nun, ikinci el araç alım-satım markasıdır.

8 ilde tamamı yüzde 100 Tunalar sermayesiyle kurulmuş toplam 13 kurumsal şube ile müşterilerine en iyi araçları en uygun koşullarda sunan Otomobilen, ikinci el araç alım-satım ve takas işlemlerinde daima yüzde 100 müşteri memnuniyeti ilkesi ile hareket etmektedir.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.