İnfo Yatırım: Konkordato projesi kapsamında 32. taksit ödemesinin yapıldığı açıklandı

İnfo Yatırım, EMNIS’in Konkordato projesi kapsamında 32. taksit ödemesinin yapıldığının açıklandığını bildirdi.

İnfo Yatırım: Konkordato projesi kapsamında 32. taksit ödemesinin yapıldığı açıklandı
Yayınlama: 23.07.2024
1
A+
A-

İnfo Yatırım, DCTTR.HE2nin şirket paylarının halka arzı kapsamında taleplerin Borsa’da satış yöntemi ile 25 – 26 Temmuz’da toplanacağını açıkladı.
AKSEN – Şirketin depolamalı RES/GES ön lisans kurulu gücünün 831,41 MWe'den 891,41 MWe'ye ulaştığı açıklandı.
AKFGY – Muğla Bodrum’daki 210 m2’lik arsanın 9 milyon TL’ye alındığı açıklandı.
ALKLC – Şirketin Burhaniye OSB’de yer alan yeni fabrika yatırımı kapsamında peynir bölümü üretim hatlarının kurulumuna başlandığı açıklandı.
ASUZU – Roads & Transport Authority'nin gerçekleştireceği yatırımlar için ASUZU markalı 70 adetlik 18 m toplu ulaşım otobüs alım sözleşmesinde imza sürecine başlandığı açıklandı.
DIRIT – VBTS kapsamında şirket paylarına 22 Ağustos’a kadar emir paketi tedbiri getirildi.
EMNIS – Konkordato projesi kapsamında otuz ikinci taksit ödemesinin yapıldığı açıklandı.
EKGYO – Bakanlık ile şirket arasında imzalanan Dönüşüm Uygulamalarına İlişkin İş Birliği Protokolü kapsamında Bakanlık adına şirket tarafından ihale edilen İstanbul Ümraniye Topağacı Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi’nin Yer Tesliminin Yüklenici ile yapıldığı açıklandı.
IEYHO – VBTS kapsamında şirket paylarına 22 Ağustos’a kadar kredili işlem yasağı getirildi.
IHLAS – Şirket ve şirket bağlı ortaklığı IHYAY ile Pardus Portföy Yönetimi Expansion Funding GSYF ve Re – Pie Portföy Onüçüncü Karma GSYF arasında Pay Devir ve Pay Sahipleri Sözleşmesi imzalanması sonrasında, devrin SPK tarafından olumlu karşılandığı açıklandı.
GENIL – Şirketin yüzde 0,57’in pay sahibi olduğu Apeiron Biologics’un tüm paylarının 17,0 milyon TL’ye devralındığı açıklandı.
GOODY – Şirket ile The Goodyear Tire & Rubber Company tarafından küresel off – the – road lastikleri işinin The Yokohama Rubber Company’e devredilmesi için anlaşma yapıldığı açıklandı.
KGYO – Sermaye artırımından elde edilmesi beklenen fonun %30’unun yatırım ve finansman harcamalarında, %70’inin şirket satın alımlarında kullanılmasının planlandığı açıklandı.
KLSYN – Şirket ile yurtiçi yerleşik bir müşterisi arasında 30,0 milyon TL tutarında sözleşme imzalandığı açıklandı.
KLNMA – Bankanın yüzde 100 pay sahip olduğu Kalkınma Girişim Sermayesi Portföy’ün sermayesinin 20 milyon TL’den 50 milyon TL’ye yükseltilmesine karar verildiği açıklandı.
MANAS – Şirketin WES Sp. aracılığı ile girmiş olduğu Polonya Su İdaresinin açtığı ihaleyi 677.920 euro bedelle kazandığı açıklandı.
OFSYM – Şirketin Adana Hacı OSB’de bulunan fabrikada üretim ve satışlara başladığı açıklandı.
KBORU – Şirketin yurt içinde 127,6 milyon TL yurt dışında ise 974.680 dolarlık HDPE100 ve Koruge Boru sözleşmeleri imzalandığı açıklandı.
LMKDC – Halka arzdan elde edilen fonun tamamının Diyarbakır Ergani çimento fabrikasının alımında kullanıldığı açıklandı.
MARBL – Şirketin yurt içinde bir firma ile 492.499 dolar bedelli hastane binası inşaatı için mermer tedarik anlaşması yaptığı açıklandı.
PEKGY – Erft Lofts Grevenbroich projesindeki plan tadilatı teklifinin belediye imar komisyonu tarafından onaylandığı, ruhsat alınmasından sonra inşaata başlanması için hazırlıklar yapıldığı açıklandı.
TUKAS – 2024 yılında şirketin 10,2 milyon TL net satış geliri, yüzde 27,3 FAVÖK marjı beklediği açıklandı.
TAVHL – 2024 yılındaki yatırım harcaması beklentisi 230 – 270 milyon eurodan Almatı’daki güçlü büyüme nedeniyle 260 – 300 milyon euroya revize edildiği açıklandı.
TAVHL – Şirketin yüzde 100 sahip olduğu TAV Gayrimenkul Geliştirme’nin şirket tarafından devir alınması suretiyle  kolaylaştırılmış usulde birleşmesine karar verildiği açıklandı.
YKBNK – Yurt dışında 93 gün vadeli 15,3 milyon dolar tutarında borçlanma aracı ihraç edildi.
YKBNK – Yurt dışında 189 gün vadeli 14,1 milyon sterlin tutarında borçlanma aracı ihraç edildi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.